Now Reading
Luptă pentru putere în cuplu? Cum îți afectează viața sexuală

Luptă pentru putere în cuplu? Cum îți afectează viața sexuală

Avatar photo

Cel mai adesea, problemele de libidou sunt probleme emoționale și vin din luptele pentru putere în cuplu. Ce e de făcut?

Descoperă-ți partenerul iar și iar. Gândește-te că e ceva la el sau la ea despre care tu nu știi sau nu vei ști niciodată. Gândește-te la misterul său fundamental. Nu presupune că știi tot ce îi place. Dacă vrei să afli ce îi place sau nu în pat, mai bine întreabă.

Respectă diferențele, care nu sunt importante. Multe cupluri vin la terapie și spun că se ceartă pentru că el crede că mașina trebuie dusă la Service X, iar ea crede că trebuie dusă la alt service…

Citește și:

Pasiunea s-a cam dus? Ce să faci pentru un plus de romantism în cuplu

Cum să fii mai senzual în cuplu

Asta e important?! Toate aceste lupte (aparent) minore nu fac decât să ucidă dorința. Partenerii rămân amorsați, enervați și nici vorbă de senzualitate…

Nu mai spuneți că nu aveți timp pentru sex. Timp pentru sex trebuie găsit, făcut, creat. Dacă aveți jumătate de oră între plecarea copiilor la școală și plecarea lui la serviciu, folosiți acea oră pentru joacă erotică și sex.

Cine spune că nu găsește timp pentru sex, caută de fapt o scuză, pentru că nu vrea să facă sex.

Discutați despre bani cu onestitate. Banii sunt principala sursă de conflict în cuplu. Și principala sursă de power play.

Cine are bani decide, cel mai adesea, dar asta îl face pe celălalt să se comporte de parcă ar deține numai el (sau ea) cheile dormitorului și sexului.

Cere ceea ce vrei în dormitor și nu te plânge pentru ceea ce nu primești.

Oferă dragoste așa cum are nevoie celălalt. Nu cum crezi tu că are nevoie…

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top