Now Reading
O de la Orgasm. De ce evită bărbații cunnilingus și de ce le place femeilor

O de la Orgasm. De ce evită bărbații cunnilingus și de ce le place femeilor

Sexul oral e plin de tabu-uri. Că e murdar, că e ca în filmele porno, etc. Dar aspectul psihologic e mai puțin abordat, deși ar merita. Așadar, ce îi face pe bărbați să evite cunnilingus?

 

Sunt femei care nu vor să facă felație. Nu le place și gata. Dacă au bafta unui soț, prieten care să iubească manevra, asta e.

Dar cum orice faptă are și un revers, există pe lumea asta și bărbați cărora nu le place să îi facă partenerei sex oral (cunnilingus se numește științific, rușinoșilor!

„Am 34 de ani, o nevastă frumoasă și nu vreau să îi fac sex oral. Nu-mi place“, spune M.

„Mulți dintre prietenii mei cu care vorbesc la vestiar spun că ei nu au o problemă cu asta, dar mie nu îmi place și gata; bine cunosc eu pe unul care o face din obligație, că și ea îi face lui“.

Bine, măi M., keep calm. În materie de sex nicio presiune nu e bună. Hai să discutăm mai bine. Să-ți explic:

Cunnilingus e calea regală către orgasmul feminin pentru că împuști doi iepuri dintr-un foc: odată e stimulat clitorisul, și în al doilea rând, bifezi și lubrifierea (cu salivă), o chestie foarte necesară pentru plăcerea femeii.

Clitorisul e situat în afara orificiului vaginal, deci nu trebuie să ajungi foarte departe. Să mai spunem că orgasmul vaginal aproape că nu există? Că doar cel clitoridian contează?

 

Citește și:

O de la Orgasm. Sfaturi pentru bărbați, ca să le fie bine femeilor

O de la Orgasm. Decalogul femeii cu orgasm multiplu

Dacă vrei să duci o femeie pe culmile plăcerii, fă bine și stimulează-i clitorisul (măcar cu degetele, dacă „lingvistic“ îți displace).

Bun, acum dacă e să abordăm reținerea ta psihologică, se cuvin puse câteva întrebări: de ce nu îți place ideea de a atinge zona genitală a unei femei și cu altceva decât cu penisul? Ce amintiri neplăcute ai?

Ce reprezintă pentru tine femeia și mai ales ideea de a-i provoca plăcere? Ai avut o educație morală rigidă?

Ți s-a spus că sexul e ceva murdar? Te-a dezgustat vreo experiență anterioară și ai împărțit de atunci femeia pe căprării („sus și jos“, „nord și sud“)?

Femeia e pentru tine ceva sacru? Asociezi plăcerea ei cu ceva nedemn? De cele mai multe ori, aceste rețineri au o bază psihologică ce poate fi regăsită la o anamneză.

Așadar întreabă-te unde a început. Apoi gândește-te că, dacă ție îți place sexul oral și ai dreptul la așa ceva (din aceleași motive: lubrifiere și atingere mai subtilă decât frecția cu peretele vaginal) la fel de îndreptățită e ea la tratamentul similar.

Încercați amândoi, după o baie bună (igiena e de la sine înțeleasă), fără presiune sau culpabilizări („eu îți fac, tu nu-mi faci“).

De obicei, pentru un bărbat e foarte excitantă plăcerea partenerei sale și ideea că el e autorul ei. Deci de ce să te privezi de așa o glorie? Poate fi meritul tău.

 

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top