Now Reading
Secretul performanței sexuale

Secretul performanței sexuale

Avatar photo

Multă vreme s-a considerat că o partidă de sex reușită ține de anatomia femeii, de anatomia bărbatului sau de priceperea ambilor în pat. Însă secretul performanței sexuale ține mai mult de emoții…

Această presupusă olimpiadă de așternut nu are nicio legătură cu fizicul, ci este determinată de felul în care bărbatul respectiv te face să te simți.

Așadar, construirea orgasmului începe cu mult timp înaintea contactului sexual. Umorul este cât se poate de atractiv și cărei femei nu îi place să râdă?!

Citește și:

Ce e de făcut când atracția în cuplu dispare

10 factori care încurajează fidelitatea în cuplu

Un bărbat cu umor îți înseninează zilele și te poate ajuta să depășești momentele dificile cu zâmbetul pe buze. El este atent la detalii (inclusiv în pat) și are capacitatea să vadă în perspectivă.

Creativitatea este un plus nu doar la capitolul sex, ci și în viața de zi cu zi, iar bărbatul creativ știe să adauge o notă de mister, să alunge plictiseala și să îmbunătățească relația de cuplu.

Un partener cald, afectuos, ne face să ne simțim în siguranță din punct de vedere emoțional, este atent la nevoile noastre iar asta se extinde și în dormitor.

În plus, gradul de relaxare a femeii și capacitatea de a savura intens actul sexual cresc, ba, mai mult, crește și disponibilitatea de a încerca lucruri noi, diverse picanterii de budoar.

Și să nu uităm de fidelitate! Un bărbat fidel, implicat în relație, este conectat emoțional la partenera lui, este intim emoțional cu ea, ceea ce duce, evident, și la o viață sexuală bună.

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top