Now Reading
Revista Psychologies, editia august 2016

Revista Psychologies, editia august 2016

Revista Psychologies

Editia de august Psychologies este acum disponibila la punctele de vanzare a presei, impreuna cu cartea „Decodificarea personalitatii” de Samuel Barondes.

Ultima luna a sezonului cald ne invita sa analizam in dosarul special un subiect la fel de torid ca si vara: cuplul si sexualitatea. Ce se intampla in dormitor ne reflecta viata emotionala, fricile, nevoile. Tu cu ce probleme crezi ca te confrunti? Sexul rezolva sau nu problemele intr-o relatie?

Ce ne facem cand pur si simplu nu ne mai dorim partenerul, dar nici nu vrem sa ne despartim? Plictiseala in cuplu? Libidou inexistent? Ce blocaj emotional ar putea fi de vina? O multime de intrebari la care raspundem in Psychologies, editia de august.

A fost grozav in vacanta, te-ai relaxat, dar gata, la serviciu! Trecerea asta risca sa devina deprimanta? Nu neaparat, o poti face mai lina! Te invatam noi cum!

Strategii comportamentale avem si pentru gestionarea relatiilor cu oamenii care se supara des si fara motive serioase. Vedem cand forta interioara ne ajuta, dar ne si saboteaza cresterea interioara sau relatiile cu cei din jur.

Cum orice cuplu se loveste de momente mai putin placute, in revista Psychologies, editia de august, ti-am pregatit un Ghid de detoxifiere relationala ca sa depasiti mai usor problemele si sa fiti mai fericiti.

In plus, am intrebat doi psihoterapeuti, care sunt impreuna de multa vreme, ce secrete pun ei in practica, si ce putem invata din felul in care isi gestioneaza ei relatia de cuplu.

Parinti plecati cu serviciul in alta tara, au divortat si unul dintre ei nu se mai intereseaza de copil? Copiii pot dezvolta teama de abandon. Ce e de facut? Iti spunem in Psychologies august, desigur!

Lungmetrajul Dincolo de calea ferata a luat premiul special la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. In filmul regizat de Catalin Mitulescu, Ada Condeescu joaca rolul Monica. Mai multe detalii despre film aflam chiar de la actrita Ada Condeescu, vedeta lunii august pe coperta Psychologies.

Sectiunea de wellbeing este si ea estivala: trips&tricks pentru a ne pastra parul frumos si sanatos, ce beneficii are pentru piele si sanatate namolul de la lacul Ursu, Sovata, si ce e de facut pentru a invinge dependenta de dulce.

 

 

 

Decodificarea personalitatii

Ce te supara sau ce te preocupa in legatura cu seful sau cu prietenul fiicei tale? Oare persoana cu care ai o relatie ti-ar putea deveni partener de viata? Te poti baza pe intuitie cand evaluezi oamenii? Cartea aceasta te va ajuta sa gasesti raspunsurile.

Pe baza unor cercetari extinse, renumitul psihiatru si neurocercetator Samuel Barondes iti ofera metode eficiente si usor de folosit pentru a intelege cum sunt oamenii cu adevarat si cum au devenit astfel.

Vei avea la indemana un sistem pentru a evalua trasaturile unei persoane, caracterul sau si simtul identitatii sale, unificandu-le intr-o imagine de ansamblu.

Invatand sa te gandesti la ceilalti in acest fel, vei face alegeri mai bune in relatiile personale, vei recunoaste indiciile unor disfunctii sau pericole, vei aprecia din plin complexitatea si unicitatea fiecarei persoane pe care o vei intalni.

Cartea „Decodificarea personalitatii. Cum sa intelegem oamenii” de Samuel Barondes este disponibila impreuna cu revista Psychologies, editia de august.

 

Lectura placuta, dragi cititori!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top