Now Reading
Revista Psychologies, editia septembrie 2016

Revista Psychologies, editia septembrie 2016

Revista Psychologies

Editia de septembrie Psychologies este acum disponibila la punctele de vanzare a presei! Lia Bugnar si Marius Manole intr-un interviu special!

Lia Bugnar si Marius Manole – un duo inedit pe scena si in editia de septembrie a revistei Psychologies, acum disponibila la punctele de vanzare a presei. Nu rata interviul cu cei 2 actori si afla care cred ei ca este sensul vietii, ce nu merita sau nu ar trebui sa ratam niciodata.

Vrei sa stii cum sa iti alegi corect partenerul de cuplu? Acela alaturi de care sa traiesti fericita pana la adanci batraneti? Citeste Psychologies de septembrie!

Ii spunem sau nu copilului ca a fost adoptat? Cum sa ne purtam ca sa nu ii adancim trauma? Ce facem daca vrea sa isi caute parintii biologici? Ghid de comunicare pentru parintii adoptivi – pe larg in aceasta editie.

Tu ce zici, esti un salvator? Adica ajuti pe toata lumea si vrei sa faci pe plac tuturor? Acest comportament este foarte periculos pentru tine!

Iti este frica de un posibil conflict cu iubitul, parintii, seful sau…, pur si simplu, cu oricine, in general? Nu-ti face griji, te invatam noi cum sa depasesti teama de conflict.

Cum comunica barbatii in cuplu. Un articol pe care neaparat trebuie sa il citesti daca vrei o relatie fericita si cat mai putine certuri.

Stiai ca felul in care te bucuri spune foarte multe despre tine si despre trecutul tau? Inclusiv ce ar fi cazul sa schimbi acum la viata ta. Nu iti face griji, in aceasta editie afli ce ai de facut concret.

Ce rol au prietenii in viata noastra? Cat sunt ei de importanti si cum ne pot ajuta sa evoluam? In Psychologies septembrie te asteapta un dosar special pe tema prieteniei. Citeste-l si vei invata de cine sa te feresti sau pe cine sa pastrezi langa tine!

Daca ai un copil care nu este deloc sociabil si nu are prieteni iti explicam in detaliu cum sa-l ajuti.

De asemenea iti dezvaluim 6 trucuri ca sa fii mai populara si sa iti faci prieteni adevarati. Un mic ghid tocmai bun pentru timizi si stangaci!

Foloseste-te de intuitie ca sa ii citesti mai bine pe cei din jur si sa te faci intotdeauna placuta. Cum? Iti spunem in revista Psychologies, editia de septembrie, desigur.

Adio riduri, celulita sau vergeturi! In Psychologies septembrie am selectat special pentru tine cele mai wow terapii faciale si corporale disponibile in saloane, si iti spunem cum sa transformi curatenia in casa intr-o sedinta de fitness! Seturi de exercitii pentru cand dai cu aspiratorul, cu mopul sau stergi praful.

Sanatatea este cea mai importanta, de aceea e bine de stiut ca virusul HPV este foarte contagios si poate duce la aparitia de cancer de col uterin. Vom detalia pe larg daca si cum poti preveni infectia, care sunt tulpinile periculoase si in ce masura HPV dispare de la sine, in timp.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top