Now Reading
Comunicarea

Comunicarea

Revista Psychologies

Incep prin a va povesti un pic din viata mea… in urma cu vreo 5 ani am avut o relatie de 2 ani si jumatate. Gelozia din partea lui era exagerata, pana s-a ajuns sa ridice palma la mine. Detest acest lucru si am renuntat la el. Am crezut ca nu mai pot iubi asa ca in adolescenta.

M-am inselat amarnic. Acum 1 an si 7 luni am cunoscut un baiat pe net am vorbit nopti la rand. Fiind din constanta ca si mine ne-am intalnit… exact pe data de 13 iunie. Cred ca a fost dragoste la prima vedere, a fost o nebunie reala, am vazut rasarituri de soare, stateam in mamaia 10 ore, de seara pana spre dimineata. Acum avem o relatie incredibila, ne-am mai si certat dar ne-am impacat mereu si ne iubim in continuare.

V-am spus aceasta poveste cu gandul ca acea persoana care o va citi sa inteleaga ca orice se poate rezolva daca exista comunicare. Fiind o relatie foarte deschisa avem o viata sexuala incredibila. Am citit multe povesti aici si am invatat sa apreciez ce am langa mine si sa il iubesc mult, mult, si mai mult pe zi ce trece. Se pot tine relatiile vii indiferent de problemele de zi cu zi. Sper sa capatati incredere in voi si sa aveti fiecare o relatie deschisa. Multumesc pentru lectiile de viata si multumesc celor ce si-au expus durerile. Avem fiecare de invatat cate ceva. Multumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top