Now Reading
Decat cu o viata ca a mea mai bine fara

Decat cu o viata ca a mea mai bine fara

Revista Psychologies

Totul a inceput odata cu sfarsitul clasei a 8-a cand m-am combinat cu un tip, care fara sa-mi dau seama urma sa devina prima mea iubire. Am fost impreuna 3 luni in care am ajuns sa-l iubesc mai mult ca orice, ca viata mea, ca pe mama, nu ma mai interesa de nimeni si nimic, exact cu o saptamana inainte sa inceapa liceul m-am despartit de el. M-a inselat cu cea mai buna prietena a mea (prietena mea de la gradinita 12 ani am fost ca surorile), i-am gasit pe amandoi in pat. A fost cel mai mare soc pentru mine.

Odata cu inceputul liceului am hotarat sa ma schimb, dar din pacate fara sa-mi dau seama m-am schimbat in rau, ajunsesem asa cum am jurat ca nu voi fi niciodata: m-am apucat de fumat, droguri, bautura, am ramas corigenta la mai multe materii si media la purtare scazuta. In tot acest timp nu am mai pus suflet pentru nimeni.

La inceputul acestui an m-am hotarat sa-mi iau viata de la inceput si asa l-am cunoscut pe B. m-am indragostit la prima vedere. Avand in vedere cele petrecute anterior numai aveam incredere in nimeni, dar el mi-a dovedit ca nu toti sunt la fel ca exista si oameni care merita totul. Desi pare ca viata mea s-a indreptat nu e asa, parinti lui au aflat de trecutul meu si i-au interzis sa se mai intalneasca cu mine.

Am continuat sa ne vedem pe ascuns pana ne-am intalnit cu tatal lui si l-a luat cu forta acasa si de atunci il urmareste peste tot. Eu am cazut in depresie am incercat de foarte multe ori sa ma omor, m-am reintors la vechile obiceiuri. Numai gasesc niciun rost vieti mele vreau sa mor sa scap de toate. Daca printre cei care imi citesc poveste se gaseste cineva cu o poveste asemanatoare sau crede ca poate sa-mi dea vrun sfat sau pur si simplu vrea sa-mi spuna opinia lui da-ti add idului meu blonda_ta57

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top