Clubul de carte Joie de Vivre

Din 18 noiembrie, pasionatii de lectura se intalnesc la  Clubul de carte Joie de Vivre.

 

Un club de carte este cel mai bun prilej de a discuta despre cartile care ti-au placut sau nu, despre ce ai vrea sa citesti si ce nu ai putut sa termini.

Este cea mai potrivita ocazie de a-ti face prieteni noi cu care sa impartasesti pasiunea lecturii, carora li te poti confesa si de la care poti afla lucruri noi. Despre carti, despre prietenie, despre intamplari amuzante, despre viata, in cele din urma…

Ceainaria Joie de Vivre, Salon du The, a decis sa dea startul unui club de carte unde pasionatii de lectura, de ceai si prajituri bune se pot intalni periodic.

Inscrierea se face prin mail la adresa rezervari@ceainaria-joiedevivre.ro sau la numarul  +4 021-410-94-01, iar prima intalnire va avea loc pe 18 noiembrie, de la 18.30, cand se va deschide prima editie a Clubului de carte Joie de Vivre cu o Seara Alice Munro.

Invitatul special in cadrul Serii Alice Munro este Justina Bandol, traducator al cartilor Draga Viata si Ura, Prietenie, Dragoste, Casatorie, de Alice Munro.

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom

Un psihiatru celebru, autor de cărți și înțelept al lumii noastre moderne, își face testamentul literar și filozofic. Irvin Yalom este un spirit senin, pe care, dacă îl citești, te schimbă radical. Urmează să apară volumul său de Memorii, o carte pentru suflet.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste
Clubul de carte Joie de Vivre
Clubul de carte Joie de Vivre

Din 18 noiembrie, pasionatii de lectura se intalnesc la Clubul de carte Joie de Vivre.

Citeste
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza a noua editie a Concertului Regal de strangere de fonduri, pe 25 octombrie 2016, la Ateneul Roman.

Citeste
Festivalul International de Teatru Independent UNDERCLOUD si-a desemnat castigatorii
Festivalul International de Teatru Independent UNDERCLOUD si-a desemnat castigatorii

Miercuri, 31 august 2016, pe scena Arcub Gabroveni, a avut loc Gala de inchidere a celei de-a noua editii a Festivalului International de Teatru Independent UNDERCLOUD. S-au acordat cinci premii la cinci categorii si cinci premii speciale.

Citeste