Now Reading
FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI

Revista Psychologies

Sănătate pentru toţi, Wellness pentru toţi, Sport pentru toţi… mişcându-i pe toţi înspre fitness.
Este timpul pentru FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI, în 18 mai!

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI este cea mai mare expresie a Sănătăţii, a Fitness-ului şi a Wellness-ului pentru toată lumea. Evenimentul nostru a crescut până la ce este astăzi: o acţiune de amploare pentru întregul Bucureşti, desfăşurată în centrul oraşului – Piaţa Victoriei (Rond Parcare).

Sute de participanţi îşi vor împărtăşi energia şi fericirea antrenându-se în aer liber, în diferite sesiuni de Group Fitness şi Cycling conduse de cei mai buni profesionişti, dar şi mai mulţi oameni vor fi martori la acest eveniment. Scopul nostru este clar şi direct: vrem să arătăm ce înseamnă activitatea fizică astăzi, cât este de uşor şi de distractiv să o practici, cât de rău este să nu o faci!

Înscrierile se fac până la 16 mai!

Invitat special: Stefano Ruggeri (Schwinn Master instructor, Marea Britanie).

Stefano lucrează ca profesor, speaker, instructor şi consultant pentru mai multe Cluburi de Sănătate şi Fitness din Londra. Stefano a lucrat de asemenea şi în centre de reabilitare sportivă cu paraplegici şi cu persoane cu dizabilităţi ca antrenor de fitness pentru o echipă de fotbal. Stefano a publicat câteva articole despre Schwinn Indoor Cycling pentru diverse publicaţii de sănătate şi fitness.

Detalii şi înscrieri aici.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top