Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

 

Bucureşti, 30iunie2014Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat trofeele open-ului caritabil “Tennis for People”, în cadrul unei ceremonii de premiere desfăşurate sâmbătă, 28 Iunie, la Stejarii Country Club.

Open-ul caritabil “Tennis For People” s-a desfăşurat în perioada 26-28 iunie 2014, în cadrul Stejarii Country Club.

Turneul a atras 32 de jucători amatori din rândul managerilor de top şi personalităţi, incluzând partide de simplu şi de dublu mixt.

În cadrul evenimentului, Andrei Pavel şi Vlad Dancu au jucat meciul demonstrative în beneficial Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Andrei Pavel-Vlad Dancu-si-Finalistii-Open Tennis-for-People-caritabil-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

“Tennis for People” se află la cea de a treia ediţie şi are scopul de a strange fonduri vitale pentru copiii aflaţi în situaţii de viaţă dificile sprijiniţi la Centrul Comunitar Generaţii. Deschis în urmă cu şase ani,“Generaţii”oferă zilnic copiilor o masă caldă, servicii de tip after-school, activităţi creative, consiliere psihologică şi o tabără de vară.

Fundaţia Principesa Margareta a României mulţumeşte partenerului evenimentului –Stejarii Country Club, sponsorilor “Tennis for People”, ediţia 2014: Dynamic Parcel Distribution, Today Advertising, precum şi sponsorilor Centrului Generaţii: KPMG, RBS Bank, Carrefour, donatorilor şi partenerilor media: Amcham Romania, www.femeiinafaceri.ro, www.nineoclock.ro, www.tenisdecamp.ro şi www.treizecizero.ro.

ASR Principesa-Margareta a Romaniei-participanti- Open Tennis-for-People-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I. De-a lungulcelor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spiritual şi socială a României.

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom

Un psihiatru celebru, autor de cărți și înțelept al lumii noastre moderne, își face testamentul literar și filozofic. Irvin Yalom este un spirit senin, pe care, dacă îl citești, te schimbă radical. Urmează să apară volumul său de Memorii, o carte pentru suflet.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste
Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

  Bucureşti, 30iunie2014 – Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a […]

Citeste
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza a noua editie a Concertului Regal de strangere de fonduri, pe 25 octombrie 2016, la Ateneul Roman.

Citeste
Festivalul International de Teatru Independent UNDERCLOUD si-a desemnat castigatorii
Festivalul International de Teatru Independent UNDERCLOUD si-a desemnat castigatorii

Miercuri, 31 august 2016, pe scena Arcub Gabroveni, a avut loc Gala de inchidere a celei de-a noua editii a Festivalului International de Teatru Independent UNDERCLOUD. S-au acordat cinci premii la cinci categorii si cinci premii speciale.

Citeste