Now Reading
Rodica Mandache si Marius Manole picteaza nuantele iubirii intr-un spectacol aparte

Rodica Mandache si Marius Manole picteaza nuantele iubirii intr-un spectacol aparte

Revista Psychologies

Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian cu Rodica Mandache si Marius Manole in rolurile principale va avea loc sambata, 8 februarie, ora 15:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon 0736414244 sau 0213161682.

Textul prea putin teatral, pastrand evident nota de confesiune, castiga prin poveste si autenticitate. Compozitia concentrata cuprinde insemnari din Jurnalul dramaturgului Mihail Sebastian, fragmente din piesa sa Jocul de-a vacanta, pe care i-a dedicat-o actritei Leny Caler si martusiri ale acesteia. Spectatorului i se propune sa fie martorul intalnirii dintre cei doi oameni de teatru si a relatiei lor in care admiratia, dragostea si profesia se imbina si se confunda.

Rodica Mandache este Leny Caler: actrita, femeia, iubita. Cu naturalete si masura, Leny prinde forma si isi etaleaza personalitatea fermecatoare care a inspirat artisti (compozitorul Elly Roman i-a dedicat mai multe melodii) atat in tinerete cat si la maturitate, prin feminitatea ce i-o ofera Rodica Mandache – sensibila, gingasa, frivola, cocheta, visatoare. Avem un echilibru potrivit intre tanara Leny care infrangea inimi si Leny ajunsa la batranete care isi refuza varsta si care traieste in amintire.

Mihail Sebastian este realizat de Marius Manole, care se potriveste fragilitatii fizice a acestuia, mentionate in text si care reuseste sa redea aura pasionata si pasionanta a dramaturgului cu romantism, timiditate, demnitate.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top