Now Reading
Alfie Kohn la Bucuresti

Alfie Kohn la Bucuresti

Revista Psychologies

Promotorul celor mai indraznete idei legate de cresterea copiilor si unul din cei mai controversati autori de parenting ai zilelor noaste, psihologul american Alfie Kohn, va sustine la Bucuresti doua conferinte, pe 16 noiembrie, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul cuprinde doua teme de neratat pentru parintii si cadrele didactice care doresc sa construiasca o relatie autentica, dinamica si vie cu copiii: Unconditional parenting (importanta iubirii neconditionate in educarea copiilor) si Scolile pe care le merita copiii nostri (educatie progresista versus invatamant traditional).

„Alfie Kohn pune sub semnul intrebarii eficienta si beneficiile unor practici si teorii adanc inradacinate in scoala si parenting, precum notele, abordarea morcov-bat, disciplina obtinuta prin impunerea autoritatii, competitiile intre copii, testele standardizate, temele pentru acasa. Criticile aduse de el acestor practici au schimbat perspectiva intregii lumi asupra educatiei si a motivatiilor reale folosite de copii in procesul de invatare”, a declarat Monica Reu, presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta.

Alfie Kohn este autorul a peste noua carti cu impact major in schimbarea mentalitatilor, publicatii recunoscute atat in SUA, cat si international.

Multi Media Est Publishing va tipari, cu ocazia Conferintelor organizate in Bucuresti, cea mai cunoscuta si premiata carte scrisa de psihologul Kohn: Unconditional parenting – Moving from Rewards and Punishment to Love and Reason – Golden Award NAPPA 2006 (National Parenting Publications Awards). Unconditional parenting este, in viziunea lui Kohn, acel stil de educatie in care parintii nu se limiteaza la a pedepsi comportamentul gresit al copilului si la a recompensa buna purtare, ci se straduiesc sa ofere iubire neconditionata si sa le permita copiilor sa faca propriile alegeri, acestea fiind solutii benefice pe termen lung. De altfel, autorul insusi spune despre cartea sa ca nu este dedicata parintilor care vor sa fie sefi in relatia cu copiii lor.

 

Inscrierile timpurii la Conferintele lui Alfie Kohn se pot face accesand site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top