Now Reading
Conferinta de coaching

Conferinta de coaching

Revista Psychologies

Challanges of Coaching

Prima reuniune a comunitatii de coaching profesionist din Romania!

Bucuresti – 12 Noiembrie 2009, intre orele 09.00 – 20.00
Hotel Ibis Nord, Calea Grivitei, nr. 143

Organizatori: Asociatia Romanian Coaching Guild – ARC impreuna cu Competent Consulting, Metasysteme Coaching, Mind Master si Noble Manhattan, scoli de formare in coaching profesionist cu acreditatare si recunoastere internationala.

Participanti: Coachi profesionisti si coachi aflati in procesul de formare profesionala.

Pentru inscrierea din partea Mind Master pot solicita formularul de inscriere absolventii modului Intensiv, absolventii sau cursantii Practitioner, Master Practitioner sau Advanced Master Practitioner la [email protected].

Scopul reuniunii este oferirea unui context dinamic de impartasire a experientei diverselor scoli de formare care sa favorizeze construirea comunitatii de coachi in jurul ideii de profesionalizare la standarde internationale a coachingului din Romania.

Intentia organizatorilor este de a favoriza o intalnire deschisa, interactiva, bazata pe experienta concreta in lucrul cu clientii, un loc unde coachii si studentii celor patru scoli de formare profesionala in coaching vor putea discuta asemanari si deosebiri de abordare a practicii lor.

Evenimentul „Challenges of Coaching” reuneste formatori, coachi si studenti ai celor mai importante scoli de formare profesionala in coaching din Romania.

Abordarea pe care o propunem este una experientiala, in care toti participantii sunt invitati sa ia parte la dezbaterea temelor impartasind din experienta lor de formare si cea de lucru concret cu clientii.

Temele de discutie sunt:

  • Evaluarea eficacitatii coachingului.
  • Identificarea nisei de clienti potrivita competentelor coachului.
  • Relatia dintre dezvoltarea personala si performanta unui coach.
  • Strategii de lucru cu clientul

Cele 4 teme vor fi abordate in 4 sali diferite, creandu-se posibilitatea ca participantii sa ia parte, prin rotatie, la discutiile pe fiecare dintre teme. Fiecare participant va avea astfel un rol activ si va putea oferi colegilor si viitorilor colegi perspectiva sa si a scolii la care s-a format sau este in curs de formare. Facilitatorii vor fi coachi formati de una din scolile prezente.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top