Now Reading
Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala, editia a IX-a, 29 octombrie – 2 noiembrie 2015

Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala, editia a IX-a, 29 octombrie – 2 noiembrie 2015

Revista Psychologies

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza in acest an la Bucuresti editia a IX-a a Conferintei Nationale  de Analiza Tranzactionala cu titlul „Amprente din trecut, transformari in prezent. Provocari si oportunitati pentru crestere si dezvoltare”.

 

Conferinta va oferi ocazia dezbaterii problematicii reprezentate de crestere si dezvoltare cu aplicabilitate in domeniul psihoterapiei, precum si in domeniul organizational si in coaching. Invitatii straini si trainerii romani va propun intalnirea cu analiza tranzactionala intr-un spatiu de reflectie si explorare. Anul acest avem onoarea de a le avea ca invitate pe: Jo Stuthridge, Anita Mountain si Sari van Poelje care vor sustine ateliere in domeniul psihoterapiei si domeniul organizational.

 

Anita Mountain este Teaching and Supervising Transactional Analyst in domeniul psihoterapiei si organizational, este executive coach acreditat AC, trainer PCM certificat, coach PCM acreditat si isi desfasoara activitatea in Marea Britanie.

 

Jo Stuthridge este Teaching and Supervising Transactional Analyst în psihoterapie, psihoterapeut inregistrat in Noua Zeelanda. Ea desfasoară o practica privata in Dunedin si este director al Physis Institute, care este furnizor de formare in analiza tranzactionala.

 

Sari van Poelje este consultant international, coach si trainer. Este Teaching and Supervising Transactional Analyst, trainer PCM, master coach acreditat NOBCO-EMCC, master coach sistemic in lucrul cu echipe. Este directorul INTACT, training internațional, coaching și consultanță. Isi desfasoara activitatea in Olanda si Ungaria.

 

Pe langa trainerii straini, psihoterapeuti romani vor sustine ateliere de analiza tranzactionala: Aurelia Vasile, Cezara Dasu, Cristiana Alexandra Levitchi, Daniela Simache, Ioana Duma, Ioana Preda, Nicoleta Gheorghe, Oana Madlen Panescu, Sorina Vrana, Viorel Ciocan.

 

Sunt invitati sa participe: psihologi, psihoterapeuti, psihiatri, educatori, formatori, profesionisti in resurse umane si coaching, studenti la stiinte socio-umane, cei interesati de dezvoltarea personala.

Participantii vor primi credite COPSI pentru participarea la pre-conferinta, conferinta si post conferinta.

 

Pentru taxe: http://conferinta2015.arat.ro/ro/taxe/

 

Pentru inscriere: http://conferinta2015.arat.ro/ro/inscriere/

 

Contact:

E-mail: [email protected]

tel: 0761 336 950 (Roxana Draghici)

www.conferinta2015.arat.ro/ro

www.arat.ro

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top