Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala, editia a IX-a, 29 octombrie – 2 noiembrie 2015

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza in acest an la Bucuresti editia a IX-a a Conferintei Nationale  de Analiza Tranzactionala cu titlul „Amprente din trecut, transformari in prezent. Provocari si oportunitati pentru crestere si dezvoltare”.

 

Conferinta va oferi ocazia dezbaterii problematicii reprezentate de crestere si dezvoltare cu aplicabilitate in domeniul psihoterapiei, precum si in domeniul organizational si in coaching. Invitatii straini si trainerii romani va propun intalnirea cu analiza tranzactionala intr-un spatiu de reflectie si explorare. Anul acest avem onoarea de a le avea ca invitate pe: Jo Stuthridge, Anita Mountain si Sari van Poelje care vor sustine ateliere in domeniul psihoterapiei si domeniul organizational.

 

Anita Mountain este Teaching and Supervising Transactional Analyst in domeniul psihoterapiei si organizational, este executive coach acreditat AC, trainer PCM certificat, coach PCM acreditat si isi desfasoara activitatea in Marea Britanie.

 

Jo Stuthridge este Teaching and Supervising Transactional Analyst în psihoterapie, psihoterapeut inregistrat in Noua Zeelanda. Ea desfasoară o practica privata in Dunedin si este director al Physis Institute, care este furnizor de formare in analiza tranzactionala.

 

Sari van Poelje este consultant international, coach si trainer. Este Teaching and Supervising Transactional Analyst, trainer PCM, master coach acreditat NOBCO-EMCC, master coach sistemic in lucrul cu echipe. Este directorul INTACT, training internațional, coaching și consultanță. Isi desfasoara activitatea in Olanda si Ungaria.

 

Pe langa trainerii straini, psihoterapeuti romani vor sustine ateliere de analiza tranzactionala: Aurelia Vasile, Cezara Dasu, Cristiana Alexandra Levitchi, Daniela Simache, Ioana Duma, Ioana Preda, Nicoleta Gheorghe, Oana Madlen Panescu, Sorina Vrana, Viorel Ciocan.

 

Sunt invitati sa participe: psihologi, psihoterapeuti, psihiatri, educatori, formatori, profesionisti in resurse umane si coaching, studenti la stiinte socio-umane, cei interesati de dezvoltarea personala.

Participantii vor primi credite COPSI pentru participarea la pre-conferinta, conferinta si post conferinta.

 

Pentru taxe: http://conferinta2015.arat.ro/ro/taxe/

 

Pentru inscriere: http://conferinta2015.arat.ro/ro/inscriere/

 

Contact:

E-mail: conferinta@arat.ro

tel: 0761 336 950 (Roxana Draghici)

www.conferinta2015.arat.ro/ro

www.arat.ro

 

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala, editia a IX-a, 29 octombrie – 2 noiembrie 2015

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza in acest an la Bucuresti editia a IX-a a Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala cu titlul „Amprente din trecut, transformari in prezent. Provocari si oportunitati pentru crestere si dezvoltare”.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste