Intre lumi – parinte si copil – seminar de sanatate emotionala

Ce este important pentru cresterea armonioasa si echilibrul emotional? Aceasta si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsul in cadrul seminarului de sanatate emotionala „Intre lumi – parinte si copil”. Un seminar marca „Eu, parinte ghemotoc”, menit sa clarifice, sa simplifice si sa raspunda celor mai arzatoare intrebari care ii cuprind pe tinerii parinti – sambata, 17 octombrie, ora 10.00.

 

De ce acest seminar, de ce e important sa vii in data de 17 octombrie sa discutam?

Pentru ca vei gasi o abordare psihoterapeutica, centrata pe persoana, o abordare pozitiva, care pune accent pe sanatatea emotionala a voastra, a parintilor si, implicit, a ghemotocilor vostri.

Pentru ca suntem, inainte de toate, psihoterapeuti, dar si mamici la randul nostru. Imbinam cunostintele psihologice cu experienta de mama si asta functioneaza minunat!

Pentru ca un copil sanatos emotional are in spate parinti echilibrati si de aceea tu, parinte, esti cel mai important pentru noi. Discutam despre prezent, dar mai ales despre viitor, despre a creste armonios impreuna.

Vei obtine informatii utile pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei dintre tine si ghemotocul tau de la ghemotocii specialisti: Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana si mamici.

Vom avea si un invitat special alaturi, o proaspata mamica pentru a doua oara, care se pricepe de minune in a pune „Povesti pe bat”: Dana Nalbaru. Dana ne va vorbi din experienta sa, despre provocarile rolului de mama si despre importanta pregatirii in acest rol.

 

Detalii organizatorice

  • Data: 17 octombrie 2015, intre orele 10.00-12.00
  • Cui se adreseaza: Viitorilor si proaspetilor parinti, care au copii cu varsta de maxim 3 ani.
  • Locatie: Str. Piata Romana nr. 5 (mansarda Diverta Piata Romana)
  • Investitia voastra: 50 lei/ participant (copiii au intrarea gratuita)
  • Inscrieri: completati formularul de inscriere. Plata se face in contul pe care il veti primi in urma completarii formularului. Pentru mai multe informatii sau nelamuriri ne puteti contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe office@euparinteghemotoc.ro.

 

www.euparinteghemotoc.ro

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Intre lumi – parinte si copil – seminar de sanatate emotionala

Ce este important pentru cresterea armonioasa si echilibrul emotional? Aceasta si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsul in cadrul seminarului de sanatate emotionala „Intre lumi – parinte si copil”. Un seminar marca „Eu, parinte ghemotoc”, menit sa clarifice, sa simplifice si sa raspunda celor mai arzatoare intrebari care ii cuprind pe tinerii parinti – sambata, 17 octombrie, ora 10.00

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste