Now Reading
Renumitul psihoterapeut Michael Thompson vine in Romania

Renumitul psihoterapeut Michael Thompson vine in Romania

Revista Psychologies

Conferintele Michael Thompson ce au loc pe 21 – 22 septembrie 2013, la RIN Grand Hotel din Bucuresti. reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din Romania sustinute de experti de renume mondial, care abordeaza aspecte esentiale de parenting.

 

Autorul bestseller-urilor „Raising Cain – Protecting the Emotional Lives of Boys” („Educatia lui Cain – Cum sa protejam viata emotionala a baietilor”) si „Best Friends, Worst Enemies – Understanding the Social Lives of Children” („Cei mai buni prieteni, cei mai aprigi dusmani – intelegerea vietii sociale a copiilor”) le va vorbi parintilor despre viata sociala a copiilor, prietenii, popularitate si fenomenul de agresivitate, abordand separat si viata emotionala a baietilor si rolul taticilor in acest context. Cartile celebrului autor vor fi publicate in curand la Editura Herald.

Participarea la intreg evenimentul ofera 15 puncte de formare continua pentru psihologi. Creditele de formare continua reprezinta o necesitate ceruta de Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI).

Conferintele sustinute de renumitul psiholog american sunt structurate modular, astfel incat participantii sa aiba posibilitatea sa poata experimenta fie toate conferintele, fie sesiuni separate.

Sambata, pe 21 septembrie, prima tema propusa este“Cum sa crestem un copil responsabil“, urmata de “Copilul presat de scoala – Cum sa ne ajutam copii sa aiba succes la scoala si in viata”. Sambata dupa-amiaza, prezentarea lui Michael Thompson va fi despre “Natura baietilor – Cum protejam viata emotionala a baietilor”, urmand ca duminica, pe 22 septembrie, Thompson sa participe la un mic dejun inedit cu taticii, inainte de a dezvolta teme precum “Cei mai buni prieteni, cei mai inversunati dusmani – intelegerea vietii sociale si emotionale a copiilor”, “Homesick and Happy – Cum contribuie timpul petrecut departe de parinti la dezvoltarea copilului. ”

Inscrierile timpurii la Conferintele Michael Thompson se pot face accesand site-ul dedicat evenimentului – www.michaelthompson.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top