Now Reading
O zi spa in Bucuresti

O zi spa in Bucuresti

Cand spui „spa“, te gandesti la ceva placut si sofisticat… Dar cat de sofisticat? Ce presupun, concret, tratamentele? Cateva raspunsuri de la specialistii a trei din cele mai bune spa-uri din Bucuresti.

 

Spa-ul ca modalitate de regasire in cuplu

 

Sorin Vasilache, Stejarii Country Spa

„Spa-ul de la Stejarii este o oaza de li­nis­te si relaxare in aglomeratia ora­sului. Scopul este sa-l facem pe fiecare din oaspetii Shiseido Spa sa se simta special, sa il transpunem intr-o stare profunda de relaxare, de regasire a spiritului. Punem accent pe terapii de cuplu.

Terapiile, la noi, incep cu ritualul japonez de spalare a picioarelor, omotenashi. Acest termen isi gaseste cu greu o traducere directa in limba romana. In cultura japoneza, omotenashi inseamna „devotamentul fata de client“, „o intampinare cu suflet“, exprimata diferit fata de fiecare client.

Serviciile noastre destinate cuplului – diverse pachete si calatorii in lumea infinita a linistii, filozofia Shiseido – sunt, de asemenea, un detaliu in plus adresat cuplurilor dornice de relaxare.

Vitality pool, hammam, sauna uscata si sauna umeda sau diversele pachete sau masaje in cuplu sunt tot atatea locuri de intalnire a celor doi, de relaxare si apropiere.“

 

Liliana Paraipan, Eden Spa

„In prezent, ne dorim mai mult sa avem, decat sa fim, reactionam mai mult decat sa internalizam, ascultam mai mult, decat sa ne ascultam pe noi insine.

Traim printre telefoane, calculatoare, tehnologie depersonalizan­ta, in mijlocul multor oameni si totusi insingurati, pentru ca suntem departe de propria persoana, pentru ca am pierdut legatura cu noi.

Nu mai intram in contact cu corpul, nu mai simtim, pierdem sensul si semnificatia propriei existente pentru ca, in fuga vietii, nu mai avem timp pentru noi, pentru rasfatul simturilor noastre si tandrete pentru sufletele noastre.

A merge la spa inseamna a da atentie propriei persoane, a te intoarce spre tine, a descoperi propriile resurse si a invata cat mai multe despre tine. Poate fi un ragaz, o pauza de relaxare, un cadou pentru a te simti bine.“

 

Ioana Burciu, La Bibliotheque

„Da, este. Noi, La Bibliotheque, asa credem. Masajul te ajuta sa te simti bine in momentele grele din viata, te ajuta sa scazi nivelul si efectele pe care stresul le genereaza in organism.

Stresul si sedentarismul incetinesc func­tiile organismului. Asta insemnand arderi mult mai lente, ajuta la imprastierea multor toxine, afecteaza coloana vertebrala, punand presiune constanta pe discurile interverterbrale lombare.

Viata sedentara si stresul pot duce chiar si la depresii. Care, in cazurile grave, duc la probleme cardiace. De aceea, miscarea zilnica, sportul, masajul ajuta conside­rabil la eliminarea toxinelor, tonifierea musculaturii si a pielii, la acce­lerarea functiilor metabolice, ajuta la arderea grasimilor nedorite, eliminarea celulitei, iar problemele articulare, musculare pot aparea mult mai tarziu sau niciodata. Somnul va fi mult mai odihnitor si asa vom reusi sa facem fata unei zile destul de incarcate la munca.“

 

Activitati comune pentru ambele sexe

 

S.V., Stejarii Country Spa

„La Shiseido Spa avem vitality pool, sauna uscata, sauna umeda, hammam, zone de relaxare pentru ambele sexe. Terapiile de cuplu, pachetele si ofertele noastre se adreseaza tuturor doamnelor si domnilor iubitori ai spa-urilor. Couple’s indulgence este un pachet constand in masaj kuroho, masajul reprezentativ Shiseido de o ora si 30 de minute, si un pahar cu sampanie“.

 

L.P., Eden Spa

„Exista spa-uri care ofera servicii special dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Dar si cuplurilor. Preferate sunt masajele in cuplu, cand doi terapeuti efectueaza, in armonie, acelasi tip de masaj, cei doi traind o experienta similara extrem de placuta, avand de asemenea posibilitatea sa-si impartaseasca senzatiile.“

 

SPA pentru barbati

 

S.V., Stejarii Country Spa

„Ne bucuram sa spunem ca in spa-ul nostru domnii sunt clienti fideli, carora le place sa aiba grija de tenul si corpul lor.

Tratamentele faciale adresate exclusiv domnilor sunt dovada noastra de respect si apreciere a businessman-ului contemporan, care nu are mult timp pentru el, dar care incearca sa tina pasul cu lumea moderna si cu nevoile si cerintele ei.

Speedfitness la spa-ul nostru, o activitate adresata si domnilor. O sedinta de 20 de minute de speedfitness echivaleaza cu circa patru ore de activitate intensa in sala.

Rezultatele confirma acuratetea acestui nou sport, motiv pentru care domnii sunt cu adevarat dornici sa participe la orele nostre de speedfit. Timp scurt, rezultate vizibile. De asa ceva au nevoie cei mai multi dintre ei.“

 

L.P., Eden Spa

„Barbatii merg la spa intr-o proportie aproape egala cu femeile. Scopurile pot diferi insa. Daca o femeie merge la spa pentru a se simti rasfatata, ei vin la spa pentru o nevoie mai acuta, de genul unei dureri de spate.

Barbatii sunt cei care aleg mai mult sauna, hammam, jacuzzi. Ca terapii, preferatele lor sunt masajul cu pietre calde sau un masaj executat cu o presiune mai puternica si care tinteste o zona dureroasa in mod special. Dar, da, programele dedicate barbatilor au succes, inclusiv in Romania.“

 

I. B., La Bibliotheque

„Barbatii au mai multa grija de ei decat au femeile de ele. Si sunt mai aplecati si mai intorsi catre sine, iar cand vine vorba de masaj, odata ce au testat pe propria lor piele efectele sale relaxante, nu mai renunta.“

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top