Now Reading
Atracție sau stabilitate? Nu știu să aleg între doi bărbați

Atracție sau stabilitate? Nu știu să aleg între doi bărbați

Între atracție și stabilitate este destul de greu să alegi. Ar fi frumos dacă ar veni la pachet, dar uneori, le primim separat…

Citește și:

Nu pierd mult timp cu un partener nepotrivit

Iubitul meu, din nesiguranță, avea nevoie să fie validat de alte femei. L-am părăsit fără regrete

Recent am decis să îmi caut din nou un partener. Am fost singură timp de un an de zile, în urma unei relații mai putin fericite. Am simțit nevoia de a fi cu mine, de a înțelege mai bine unde am greșit, dar și ce îmi doresc pe viitor.

Mai mult, m-am gândit la compromisurile pe care sunt dispusă să le fac, întrucât în relația încheiată ajunsesem să renunț la prea multe lucruri pe care mi le doream. Așadar, perioada a trecut cu multă introspecție și cu o mai mare apropiere de prietenele mele de care mă distanțasem.

Am simțit că m-am regăsit și eram pregătită pentru o nouă relație. Așadar, am început să cunosc oameni noi și să fiu mai disponibilă.

Nu pot spune că am ieșit cu prea mulți bărbați. Au fost câteva întâlniri, dar mi-am dat seama curând că nu sunt ceea ce am eu nevoie sau ce îmi doresc. Nu sunt prea surprinsă că bărbații vor legături superficiale. Măcar îi apreciez pe cei care își recunosc intențiile și nu recurg la orice mijloace de „aburire” pentru a obține ceea ce vor.

Recent însă, am cunoscut doi bărbați. Iar între ei doi, chiar nu știu cum să aleg.

Am încercat să fac o listă cu pro și contra, dar nu mă ajută deloc dacă aș compara listele între ele. E ca și cum am găsit exact ce căutam, dar împărțit la doi bărbați.

Iar dacă mă gândesc să prioritizez calitățile în funcție de importanța pe care o au pentru mine, e la fel de greu. Pentru că ar însemna că unele sunt mai puțin importante și nu ar fi adevărat.

De exemplu, Cătălin este galant și educat, pe când Adrian este mai puțin diplomat, dar mult mai sincer. În timp ce Cătălin mi-ar menaja sentimentele, Adrian ar da cu bâta în baltă, dar mi-ar spune adevărul în față.

Lângă Cătălin m-aș simți protejată, dar în Adrian aș avea încredere că nu mă minte.

Pe de altă parte, cu Cătălin aș ieși în grupul meu de prieteni pentru că este volubil și șarmant. I-ar cuceri cu siguranță și i-ar face plăcere ieșirea. Adrian are șanse să fie „prea sincer” spontan și să lezeze pe cineva. Aș fi la mijloc gestionând situația, fiindu-mi greu să aleg o tabără.

Poate sună a „scenarită”, dar nu îi pot aduce pe rând cu prietenii mei doar ca să testez o teorie. Aș vrea să știu ce e mai bine pentru mine și să aleg în consecință. Nu să îi încurc pe amândoi.

Ca să continui cu dificultățile, Adrian este dominant și într-o relație cred că ar căuta controlul. Pe de altă parte, Cătălin nu este dominant, dar nici nu pare pregătit să își ia un angajament prea serios.

Nu spun că am ieșit de trei ori și eu vreau să mă mărit cu el, dar încă de la prima întâlnire a recunoscut că este într-o perioadă în care are nevoie să facă lucruri pentru el, să se simtă liber. S-a despărțit acum opt luni de iubita lui. Adrian a divorțat acum un an.

Și proba cea mai dificilă rămâne… atracția. Cu Adrian intru în conflicte și ne atacăm reciproc. Deseori îmi spun că nu ne potrivim. Amândoi, însă, trecem destul de ușor peste certuri.

Cu Cătălin nu mă văd certându-ne. Deși, uneori, îmi lasă impresia că nu îi convine ceva, dar nu spune nimic. Nu știu dacă e bine sau nu. Cert este că fizic sunt mult mai atrasă de Adrian. Așa din topor cum pare el…

Prin urmare, ce fac cu listele, cu calitățile și defectele, cu atracția și cu stabilitatea mea? Mentală. Să mai stau singură până îmi dau seama, totuși, eu ce vreau?

Să aleg impulsiv între cei doi bărbați și să pornesc mai departe de acolo? Sau să caut în continuare până dau de cel care nu îmi ridică atâtea semne de întrebare?

Chiar m-ar ajuta un sfat. Și aș aprecia unul sincer, nu unul care pornească de la cea mai simplă idee din această poveste – că ies acum cu doi bărbați…

Foto: shutterstock.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top