Now Reading
Bărbaţii nu mai vor demult femei situate pe o poziţie inferioară

Bărbaţii nu mai vor demult femei situate pe o poziţie inferioară

Avatar photo

Ce vor bărbații în cuplu în ziua de azi? Ce învățături au tras ei din relațiile pe care le-au avut? Iată câteva idei de la un cititor al revistei noastre.

 

„Dacă ar fi să desprind o învăţătură, aş zice că stai în cuplu dacă te potriveşti, nu stai în cuplu să boceşti. Stai în cuplu dacă ai aceleaşi pasiuni.

Independenţa de familie şi de societate uneşte două persoane într-un cuplu, îl sudează, altfel cuplul eşuează sau nu este fericit, sau rămâne format doar de complezenţă.

Citește și:

Încă de la începutul relației mi-am dat seama că există atracție fizică, dar nu îmi place ca om…

Îmi era atât de teamă de ridicol, încât nu mă mai bucuram de nimic

Cred că există oameni care trăiesc şi mai neconvenţional, eu, personal, ştiu câţiva. La un moment dat în viaţă, poţi încerca o relaţie deschisă, neexclusivă. Sau poate nu vei ajunge acolo niciodată.

S-a pierdut timpul de calitate odată cu feministele. Timpul de calitate şi interacţiunea frumoasă dintre bărbat şi femeie, dacă vorbim de România. Cea în concordanţă cu frământările din societate.

Societate proastă, interacțiuni proaste. Comunismul ne-a marcat, vedem cupluri de complezenţă, întâmplătoare, fără şanse de separare, vedem familie şi gândire tradiţională.

Azi, iubirea şi interacţiunea sunt ca apa din benzină, maşina merge, dar nu prea, merge împiedicat. În plus, dacă petreci şi foarte mult timp pe la birou, interacţiunea apare poate la beţia din weekend…

Feminismul, afirmarea femeii pot aduce echilibru în cuplu dacă îți spui poziția încă din primele secunde ale interacţiunii.

Cred că bărbaţii nu mai vor demult femei situate pe o poziţie inferioară, cel puţin o parte dintre ei. Eu, unul, nu mai vreau.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top