Now Reading
La zece ani de la divorț, m-am întors la același bărbat. Mai ceva ca-n filme, știu!

La zece ani de la divorț, m-am întors la același bărbat. Mai ceva ca-n filme, știu!

Avatar photo

„Am crezut că mă mărit la o vârstă potrivită, aveam 27 de ani la prima nuntă. Eram împreună de trei ani și jumătate, Florin era primul bărbat cu care mă culcasem… și-l iubeam. Faptul că eu mi-am început târziu viața sexuală se datora unei dorințe (inexplicabile) de a fi cu un singur bărbat. De a rămâne cu el.

Am stat căsătoriți doi ani, apoi am divorțat. Florin, cu un an mai mic, avea nevoie de mai multe experiențe și deja le începuse, căsătorit fiind cu mine. Nu am putut să îi iert infidelitatea, așa că, înainte de a divorța, mi-am găsit și eu un iubit.

Deja luasem decizia de a nu rămâne în căsnicia respectivă, și știam că o nouă iubire m-ar ajuta să ies mai ușor. Așa s-a și întâmplat, motiv pentru care, la un an de la divorț, m-am recăsătorit cu Cristian.

Citește și:

Am fost măritată de 3 ori. Un soț m-a bătut de m-a băgat în spital. Sfatul meu?

O de la Orgasm: Avem o relație minunată, dar partenerul meu este îngrozitor în pat. Cum e posibil?

Cu trei ani mai mare și enorm de multe incompatibilități. De care ne-am lovit treptat și care, în scurt timp, au dus la o separare. Pentru mine, el a fost un bandaj. Nicidecum vreo mare iubire a vieții. De iubit, încă îl iubeam pe Florin.

Așa că, după alt an, am divorțat din nou. La 31 de ani, aveam două divorțuri la activ și nu-mi mai doream să repet experiența. M-am concentrat pe cariera mea, pe a-mi face singură un rost, lăsând bărbații pe plan secundar.

Dar nici asta nu a fost o soluție bună. Am stat patru ani singură, apoi am început să ies la diverse întâlniri și m-am speriat de oferta pieței. Nu îmi era bine nici singură, dar nici ce găseam nu mi se părea atractiv.

Cu Florin, în schimb, am reluat legătura la trei ani după cel de-al doilea divorț. Reușisem, cumva, să ne regăsim ca prieteni. Resentimentele au dispărut, aveam o relație amicală și ne făcea plăcere să ne auzim.

Ocazional, ieșeam la o cafea și ne simțeam bine împreună. Într-una din seri, acum doi ani, ne-am întâlnit la o petrecere. Fiecare dintre noi era însoțit de cineva. Nu știu cum și ce s-a întâmplat în seara aceea, dar am plecat împreună.

Și am rămas de atunci împreună. Pentru că, în tot acest timp, ne-am iubit în continuare. Ne-am iertat. Am decis să ne mai dăm o șansă. Suntem recăsătoriți de câteva luni. La zece ani de la divorț, m-am întors la același bărbat.

Suntem mai maturi și mai pregătiți să avem răbdare unul cu altul. Să ne ascultăm și să ne înțelegem. Să ne iertăm în continuare. Nu pot decât să sper că el este, cu adevărat, povestea vieții mele.“

 

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top