Now Reading
„Cel mai penibil sex din viața mea“

„Cel mai penibil sex din viața mea“

Avatar photo

Să recunoaștem, sexul nu e mereu înălțător. Deseori, e penibil, comic, lamentabil, demn de râs. Câteva prietene au povestit (cu nume fictive) cele mai trăsnite aventuri erotice ale lor.

 

„Experiențele sexuale neplăcute le-aș împărți pe genuri, ca filmele“  – Crina, 37 de ani

„Avem întâi drame, unde descoperi că individul nu a fost mai deloc înzestrat de Mama Natură, și actul în sine e o pierdere de timp și mare generator de nervi.

Apoi, horror: are cu ce, wow! chiar are cu ce, însă obiectul de lucru tinde să fie la fel de moale și flexibil ca și plapuma imensă de la bunica, ce îmi ține de cald noaptea.

Desigur, să nu uităm de thriller! Totul pare ok: la prima vedere, are tot ce îi trebuie, preludiul este surprinzător, ca o intrigă bună, și abia aștepți să vezi ce se întâmplă mai departe, ce să mai… promite, domnule, promite!

Citește și:

Sfaturi pentru mai multă intimitate în cuplu

O de la Orgasm: cum să devii un amant mai bun

Însă după cinci minute, actorul principal iese din rolul de Oscar și se termină tot filmul. Care nu mai rulează a doua sau a treia oară, să înțelegi și tu ceva din el!

Notele cele mai mari la Imdb-ul amorului le au probabil comediile negre. Pe moment, îți vine să te dai cu capul de pereți, dar apoi râzi cu lacrimi.

De exemplu, când mama iubitului meu a intrat la el în cameră să îi recite toată lista de cumpărături, să vadă dacă vrea puiuțul ceva în plus.

Nu a bătut la ușă, nu a omis niciun produs de pe listă, a așteptat ca prințișorul să îi confirme că nu mai vrea nimic. Totul se întâmpla când amândoi eram goi pușcă, iar eu, deasupra.

Altădată, alt iubit cu care nu mă mai văzusem de ceva vreme, din motive obiective. Evident că m-am pregătit corespunzător: pantofi cu toc, portjartier, ciorapi cu bandă adezivă, corset…, ce să mai…, tot tacâmul.

Însă în camera reîntâlnirii era un frig de crăpau pietrele, așa că am dormit cu mai multe straturi de haine: dres, pantaloni de pijama, pantaloni de trening, maiou, helancă, pulovăr și iar pulovăr.

Bine că era sezonul rece și, cum sunt mai friguroasă, eram pregătită și pentru plimbările lungi de la munte.

Nici propria familie nu a fost mai prejos, respectiv bunica mea, care s-a gândit să îmi aducă plăcintă, fără să mă sune în prealabil. A bătut la ușă. Eu, nimic! A scos cheia să descuie. Surpriză: nu putea!

Așa că a început să bată frenetic și să apese continuu pe sonerie având în minte un scenariu apocaliptic. Am crezut că pleacă. Nicio șansă! Dacă pățisem ceva?!

Eu pățeam și pățeam bine, însă a trebuit să oprim… ostilitățile. Nu pot spune cât de penibil a fost momentul când am deschis ușa…“

 

„Sexul multicultural nu e deloc magistral“ – Mirela, 30 de ani

„Eu am avut o aventură multiculturală cu un frumos egiptean, care s-a îndrăgostit de mine în câteva zile, cât am avut amândoi, la Paris, o bursă de studii postdoctorale.

Mi-a spus în ultima seară împreună, că semăn cu personajul feminin din romanele lui Naghib Mahfouz, de care s-a îndrăgostit el când era adolescent. Cum să rezist la așa ceva?! Ei bine, am rezistat.

Adică el nu mi s-a părut că seamănă cu vreun personaj de roman, drept care am revenit în România. Și atunci, a început drama. Dar dacă ar fi putut să fie ceva fabulos, romantic și intens?

De ce nu i-am dat o șansă? Oare sunt prea mofturoasă? S-o fi simțit jignit că am tăcut politicos la fiecare din propunerile lui voalat indecente? Poate că ar fi bine să mă mai gândesc?

Vreo două săptămâni, am stat ca pe ace gândindu-mă că am ratat o mare aventură. Și i-am scris… și mi-a scris… Și iată că talentul său cu vorbele era unul mare, mare.

Și am aflat cu ce alte personaje din 1001 de nopți mă mai aseamănă. Și ce dramă personală trăiește el la Cairo pentru că e singur și neînțeles de familie; și ce cultură opresivă și toate aceste nefericiri care mi l-au făcut atât de simpatic, de drag.

M-am îndrăgostit lulea de egipteanul misterios care vorbea franceza și engleza impecabil (presupun că și araba la fel).

Vreo lună, am stat ca pe ace, până când am decis amândoi să ne întâlnim la un alt seminar, undeva, într-un orășel de provincie italian, în Toscana cea romantică.

Avea să fie vară, noi aveam să ne întâlnim și să facem amor ca doi nebuni arși de dorință și de lipsa celuilalt.

Visam la prima noapte împreună și eram sigură că va și la fel de senzuală ca toată cultura orientală din Asia Mică și nordul Africii. Și ne-am întâlnit într-o seară fierbinte, la hotelul unde stătea el. Și mi-a stat și mie inima în loc…

Pentru că bărbatul la care eu visasem atâtea luni, căruia îi privisem pozele cu jind, cu care aveam niște fantezii cel puțin stânjenitoare în public, cel de care eu eram înamorată ca Julieta, era, vai mie, mai scund cu un cap și jumătate decât mine…

Amănunt pe care nu îl remarcasem atunci când l-am cunoscut, pentru că persoana lui nu mă interesa sub aspect erotico-sentimental. Știu, veți spune că sunt superficială. Da.

Dar e singurul criteriu care s-a dovedit de netrecut în biografia mea sentimentală: înălțimea bărbatului cu care mă culcam era bine să fie ceva mai semnificativă decât a mea.

Ei bine, în acest caz, mi-am înghițit cu noduri dezolarea și am început să mă dezbrac, doar nu era să dezamăgesc omul căruia îi declarasem atâtea în corespondența noastră de pe Facebook…

Numai eu știu cum am făcut sex cu prințul Egiptului fără minimum două pahare de tărie…

Și, nu, nu a mai existat nici măcar partida a doua, pentru că m-a lovit, brusc, o indigestie, diaree, dizenterie, difterie și tot ce am putut găsi în vocabularul englezesc de patologie digestivă, astfel încât să am o scuză de a chema un taxi și de a o șterge la mine, la hotel.

Din fericire, el nu știa la cel hotel stau. Mda, v-am spus că sunt superficială și, dacă înălțime nu e, nu contează altă mărime…“

 

 

„Să nu uit să modific prezentarea pentru mâine“ – Laura, 34 de ani

„Nu este chiar ce ai vrea să gândești în timpul unei partide de amor… Și totuși, atunci când sexul este prost, aparent, te poți gândi la orice altceva.

S-a întâmplat cu trei ani în urmă, când eram într-o deplasare. M-am întâlnit cu un fost colaborator de la serviciul anterior și… el singur, eu singură, m-am gândit să fiu spontană, mai ales că știam că este atras și interesat de mine.

El este un bărbat atrăgător fizic, dar, din păcate, chimia lipsește cu desăvârșire. Aveam obiceiul să glumesc cu el, că are același simț al umorului pe care îl are o cărămidă… Dar, din flirt în flirt, în cină și în dans, am ajuns și în pat.

Acolo, am constatat, în primul rând, că în mod cert nu băusem suficient pentru ce a urmat, că pot să încep să citesc ceva, întrucât el părea să fie împăcat cu prestația sau că aș putea la un moment dat să plec și să văd dacă se prinde.

Așa că mi-am structurat mental ce aveam de făcut în ziua următoare și mi-am jurat că nu o să mai am spontaneități de genul acesta niciodată!

Lui i-a plăcut foarte mult și voia să continuăm să ne vedem. Nici până azi nu știu ce i-o fi plăcut…“

 

„Fractură de libidou” – Anca, 36 de ani

„Pentru mine, asta înseamnă experiențele sexuale de mare angajament pe care le-am avut. Despre una dintre ele, acum, pot să râd, dar pe moment m-a dezorientat complet.

Era a doua oară când mă culcam cu el și, probabil, a simțit că este momentul să îmi arate tot ce poate. Sau tot ce i-a trecut lui prin cap că ar putea.

Ideea e că imediat ce mă prindeam cam ce vrea să facă, trecea la capitolul următor din scenariu și mă deruta.

Așa că, m-am gândit eu într-un moment de inspirație (deconectată mental oricum devenisem) și l-am întrebat: «Auzi, ne pregătim pentru vreo Olimpiadă, ceva?». Evident, fractură de libidou!

A doua mare aventură erotică a fost cu un iubit care locuia cu mama lui. Orice ați face, nu trebuie ca mamele lor să fie prin preajmă!

Vă spun eu, care, în timpul luptelor pe care le declanșasem în pat, am auzit ciocănit în ușă și pe maică-sa strigând: «Dați pe TVR1, să vă amuzați…».

Noi ne amuzam deja cum știam mai bine, dar băiatul, simțitor, i-a răspuns cu «binee». Apoi, după o pauză în care am încercat să ne regăsim mood-ul și, culmea, l-am și găsit, a venit o a doua bătaie în ușă și alt strigăt:

«Mami, vă fac niște grătare?». L-am întrebat dacă maică-sa crede că sunt o colegă și am venit să studiem împreună sau așa îi ghilotinează toate relațiile…“

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top