Now Reading
Surorile Kardashian sunt idoli total nepotriviți pentru fetele și femeile de azi

Surorile Kardashian sunt idoli total nepotriviți pentru fetele și femeile de azi

Avatar photo

Idolii de azi par să fie surorile Kardashian. Sunt investite cu puteri pe care sigur nu le au, și femei din lumea întreagă par să creadă că sunt niște zeițe. Dar sunt niște modele total greșite, care transmit mesaje nesănătoase!

„Nu știu dacă am idoli, adică persoane pe care să le admir necondiționat, să le divinizez (căci, nu-i așa, idolii au fost odinioară chipul cioplit, cei la care omenirea se închina și le atribuia puteri supraomenești).

Dar admir mulți oameni și sunt, în general, necunoscuți. E băiatul acela care a pus panouri solare pe casele unor sate pierdute din Apuseni și care nu vrea să se știe despre fapta lui, deși Al Jazeera a făcut un reportaj despre el.

Citește și:

Idolul meu este un scriitor care parcă a scris despre mine

Idolii mei în viață sunt oamenii care nu se lasă doborâți de obstacole

Idolii mei sunt, prin definiție, curajoși. Îmi plac oamenii care își asumă niște riscuri calculate. Cei care nu se culcă pe o ureche. Cei care desfid uzanțele și cei cărora nu le este frică.

Un idol al meu ar putea să fie Shirin Ebadi, singura femeie din Iran laureată cu Nobel pentru Pace. Ea a luptat să câștige drepturi pentru femei și refugiați, iar premiul ei a fost confiscat de autoritățile de la Teheran… Ea ar putea fi foarte bine un idol pentru mai mulți.

Cred că, în prezent, media este cea care fabrică idoli. Vedem cum oamenii îndrăgesc nespus și fără discriminare personaje pe care apoi le alimentează cu admirația lor.

Cad într-o idolatrie de factură modernă. Nu cred că e de bine, pentru că nu vedem criterii prea sofisticate în alegerea lor. Nu pot înțelege de ce surorile Kardashian sunt idolii Americii de atâta vreme…“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top