Now Reading
Nu rata Glamour Beauty Festival

Nu rata Glamour Beauty Festival

Revista Psychologies

Rasfat! Invitati glam! Workshopuri captivante! Distractie… si cadouri fabuloase! Pregateste-te pentru un weekend dedicat frumusetii: pe 4 si 5 iunie are loc prima editie GLAMOUR Beauty Festival! Locatia aleasa este una cu adevarat speciala: Hanul Gabroveni, una dintre cladirile de patrimoniu din centrul Bucurestiului.

Rezerva-ti un loc de AICI si vei primi un goodie bag plin cu produse de frumusete in valoare de peste 800 de lei, vouchere si un abonament la revista GLAMOUR pentru un an!

 

imagine goodie bag

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival va permite accesul la workshop-uri, unde vei avea sansa unica de a primi raspunsuri din partea celor mai cunoscuti profesionisti din domeniul frumusetii si nu numai. Vei avea accesul in toate zonele de rasfat – sesiuni de manichiura, machiaj, hairstyling si multe alte surprize iti vor face weekendul de neuitat.

Daca ai visat sa ajungi pe coperta revistei GLAMOUR, la Beauty Festival vei avea si aceasta ocazie inedita. Intr-un studio amenajat special pentru asta, vei fi pozata de unul dintre fotografii colaboratori GLAMOUR.

Pentru fiecare din cele doua zile vei avea de ales intre o multime de workshop-uri, care se vor concentra pe subiecte ca: machiaj si ingrjirea tenului si a pielii, tunsori si tratamente profesionale pentru par, stil de viata sanatos si gasirea echilibrului interior. Distractive si extrem de informative, acestea iti vor oferi ocazia sa inveti lucruri noi despre pasiunea ta.

In plus, Daniela Nitulescu, GLAMOUR Beauty Director, si Oana Statache, GLAMOUR Beauty Editor, vor fi prezente la GLAMOUR Beauty Festival pentru a-ti oferi cele mai interesante tips&tricks!

O adevarata premiera pentru industria de frumusete, evenimentul organizat de GLAMOUR este primul festival de beauty din Romania, care isi propune sa reuneasca branduri de renume, vedete, profesionisti din domeniul frumusetii si cititoarele revistei GLAMOUR.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top