4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură

De ce să aștepți ca alții să-ți îndeplinească dorințele, când poți chiar tu să te răsfeți cu un cadou special?

În luna cadourilor ne gândim la toți cei din jurul nostru, dar mai puțin la noi însene. Cum se face că petrecem ore întregi în mall după daruri pentru toți din jurul nostru și totuși nu ne oferim și nouă însene un răsfăț? Îți propunem ca de Crăciunul acesta să te răsplătești singură pentru tot efortul depus de-a lungul anului. În plus, pentru că e final de an, meriți un cadou mai consistent, pe care îl „vânai” de mult. Uite câteva sugestii:

 

  • Fă-ți un cadou care îți va schimba viața

 

De la anul e cazul să uiți complet de mirosul neplăcut de țigară din casă, de pe mâini și de pe haine și să adopți un obicei în ton cu un nou an. Un dispozitiv care încălzește tutunul în loc să-l ardă, așa cum este IQOS, ar putea fi o schimbare binevenită la intrarea în noul an.

E un cadou care îți schimbă radical un obicei zilnic. Poți începe 2018 fără să mai ai hainele îmbibate de miros de țigară și poți să uiți complet de scrum, scrumiere și fumul înecăcios de țigară.

  1. Ia-ți lucrul acela despre care mereu ai spus că e doar un moft

Uneori e chiar recomandat să îți hrănești mofturile, mai ales după un an greu, în care ai muncit mult, dar în care ai avut și rezultate pe măsura muncii. Oricare dintre noi a pus ochii pe diverse obiecte a căror achiziție am amânat-o pe motiv că e doar un capriciu și am putea face alte lucruri cu banii respectivi.

E bine câteodată și să renunți la fi atât de calculată și să îți iei colierul acela pe care ți-l dorești de mult sau poate cerceii din aur la care te gândești încă de anul trecut.

  1. Dăruiește-ți o experiență pe care o să o ții minte toată viața

Oferă-ți de Crăciun o vacanță pentru anul viitor. Ia-ți acum biletul de avion pentru la vară și bifează destinația aceea în care ai vrut mereu să ajungi. Un bilet cumpărat cu câteva luni înainte are un preț mai bun, iar la sfârșitul unui an foarte încărcat merită să te gândești la o vacanță.

O vacanță este ocazia perfectă pentru a te destinde, pentru a cunoaște o nouă cultură și pentru a ajunge în locul la care ai visat dintotdeauna. Ce-ar fi să te îndepărtezi puțin de Europa și să mergi într-o destinație care îți dă ocazia să ai contact cu o lume complet diferită – Thailanda, Vietnam, Japonia sau India?

  1. Cadoul la care orice femeie visează

Dacă vrei ceva mai practic, atunci ai putea profita de o ocazie atât de specială pentru a-ți face un cadou pentru toată viața – un aparat pentru epilare definitivă. Oare există vreo femeie care să nu își dorească un aparat care să o scutească de toată corvoada epilării cu ceară și a mersului periodic la salon? Pentru că este o achiziție care necesită un buget mai consistent, o ocazie specială e perfectă pentru a-ți oferi acest cadou.

Muncim din greu tot anul, ne uităm la bani ori de câte ori ne cumpărăm ceva mai scump și le oferim mai multe celor din jur decât ne oferim nouă. Anul acesta ai putea, totuși, să începi o tradiția nouă – un cadou de Crăciun de la tine pentru tine, ca să te răsplătești pentru anul care se încheie.

 

Sursa foto: Nady/Shutterstock

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
C-Lounge, cea mai nouă locație din București, amplasată în mijlocul marilor corporații din platforma Pipera, se deschide sâmbătă, 16 decembrie2017
C-Lounge, cea mai nouă locație din București, amplasată în mijlocul marilor corporații din platforma Pipera, se deschide sâmbătă, 16 decembrie2017

C-Lounge, cea mai noua locație din București, amplasată în mijlocul marilor corporații din platforma Pipera, își anunță marea deschidere sâmbătă, 16 decembrie 2017, ora 21:00.

Citeste
3 produse medicale benefice pentru sanatatea picioarelor tale
3 produse medicale benefice pentru sanatatea picioarelor tale

Picioarele tale sunt solicitate zilnic, atat la birou, cat si […]

Citeste
3 metode de a-ți menține dispoziția bună în sezonul rece
3 metode de a-ți menține dispoziția bună în sezonul rece

Chiar dacă melodiile de Crăciun se aud peste tot iar […]

Citeste
AUTISM. DIABET. CANCER. - Programe gratuite de psihoterapie de grup pentru copii și părinți
AUTISM. DIABET. CANCER. – Programe gratuite de psihoterapie de grup pentru copii și părinți

Asociația de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup (APCCG) deschide înscrierile pentru prima serie de programe psihoterapeutice de grup pentru copii cu afecțiuni de tip autist și din categoria afecțiunilor cronice severe (diabet sau cancer), într-o întâlnire deschisă publicului care va avea loc joi, 7 decembrie 2017, la Palatul Mogoșoaia.

Citeste
4 moduri în care femeile și bărbații percep lumea diferit
4 moduri în care femeile și bărbații percep lumea diferit

Că bărbații vin de pe Marte și femeile de pe […]

Citeste
De la școală începe totul: pentru al 17-lea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun militează pentru ca toți copii să rămână în școală
De la școală începe totul: pentru al 17-lea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun militează pentru ca toți copii să rămână în școală

De la educație pleacă totul într-o societate, crede designerul Andreea Popescu, fondator al Design Zenya Atelier, unul dintre artiștii care creează, an de an, un brad unic, pentru a susține programele educaționale ale Organizației Salvați Copiii România. Festivalul Brazilor de Crăciun, deja la cea de-a 17-a ediție, reușește să rămână un pol al faptelor bune, în care artiști, voluntari și oameni de afaceri se alătură, pentru ca toți copiii vulnerabili să poată merge la școală.

Citeste