4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură

De ce să aștepți ca alții să-ți îndeplinească dorințele, când poți chiar tu să te răsfeți cu un cadou special?

În luna cadourilor ne gândim la toți cei din jurul nostru, dar mai puțin la noi însene. Cum se face că petrecem ore întregi în mall după daruri pentru toți din jurul nostru și totuși nu ne oferim și nouă însene un răsfăț? Îți propunem ca de Crăciunul acesta să te răsplătești singură pentru tot efortul depus de-a lungul anului. În plus, pentru că e final de an, meriți un cadou mai consistent, pe care îl „vânai” de mult. Uite câteva sugestii:

 

  • Fă-ți un cadou care îți va schimba viața

 

De la anul e cazul să uiți complet de mirosul neplăcut de țigară din casă, de pe mâini și de pe haine și să adopți un obicei în ton cu un nou an. Un dispozitiv care încălzește tutunul în loc să-l ardă, așa cum este IQOS, ar putea fi o schimbare binevenită la intrarea în noul an.

E un cadou care îți schimbă radical un obicei zilnic. Poți începe 2018 fără să mai ai hainele îmbibate de miros de țigară și poți să uiți complet de scrum, scrumiere și fumul înecăcios de țigară.

  1. Ia-ți lucrul acela despre care mereu ai spus că e doar un moft

Uneori e chiar recomandat să îți hrănești mofturile, mai ales după un an greu, în care ai muncit mult, dar în care ai avut și rezultate pe măsura muncii. Oricare dintre noi a pus ochii pe diverse obiecte a căror achiziție am amânat-o pe motiv că e doar un capriciu și am putea face alte lucruri cu banii respectivi.

E bine câteodată și să renunți la fi atât de calculată și să îți iei colierul acela pe care ți-l dorești de mult sau poate cerceii din aur la care te gândești încă de anul trecut.

  1. Dăruiește-ți o experiență pe care o să o ții minte toată viața

Oferă-ți de Crăciun o vacanță pentru anul viitor. Ia-ți acum biletul de avion pentru la vară și bifează destinația aceea în care ai vrut mereu să ajungi. Un bilet cumpărat cu câteva luni înainte are un preț mai bun, iar la sfârșitul unui an foarte încărcat merită să te gândești la o vacanță.

O vacanță este ocazia perfectă pentru a te destinde, pentru a cunoaște o nouă cultură și pentru a ajunge în locul la care ai visat dintotdeauna. Ce-ar fi să te îndepărtezi puțin de Europa și să mergi într-o destinație care îți dă ocazia să ai contact cu o lume complet diferită – Thailanda, Vietnam, Japonia sau India?

  1. Cadoul la care orice femeie visează

Dacă vrei ceva mai practic, atunci ai putea profita de o ocazie atât de specială pentru a-ți face un cadou pentru toată viața – un aparat pentru epilare definitivă. Oare există vreo femeie care să nu își dorească un aparat care să o scutească de toată corvoada epilării cu ceară și a mersului periodic la salon? Pentru că este o achiziție care necesită un buget mai consistent, o ocazie specială e perfectă pentru a-ți oferi acest cadou.

Muncim din greu tot anul, ne uităm la bani ori de câte ori ne cumpărăm ceva mai scump și le oferim mai multe celor din jur decât ne oferim nouă. Anul acesta ai putea, totuși, să începi o tradiția nouă – un cadou de Crăciun de la tine pentru tine, ca să te răsplătești pentru anul care se încheie.

 

Sursa foto: Nady/Shutterstock

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
GLAMOUR de aprilie și revoluția eco
GLAMOUR de aprilie și revoluția eco

GLAMOUR de aprilie tratează subiecte importante precum moda sustenabilă, modurile în care România poate să devină mai verde, măsurile pe care le putem lua fiecare dintre noi pentru un consum responsabil dar și pașii pe care industria cosmetică îi face pentru a deveni cruelty free. Toate acestea te așteaptă în numărul de aprilie GLAMOUR, din 19 martie în chioșcurile de ziare din toată țara.

Citeste
De ce și cum ar trebui să iei pauze recurente de lucru în fiecare zi
De ce și cum ar trebui să iei pauze recurente de lucru în fiecare zi

Sunt multe culturi de organizație în care cei mai buni […]

Citeste
National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară
National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară

Glam ladies, treceți datele în calendar: pe 24 și 25 martie 2018 dăm startul unei noi ediții National GLAMOUR Days. Vă așteaptă promoții, oferte și reduceri de 20%, 25% și 30% în aproape 400 de magazine din București și din țară.

Citeste
4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură
4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură

De ce să aștepți ca alții să-ți îndeplinească dorințele, când […]

Citeste
LEGO Ninjango și LEGO Friends, acum, cu ziarul Libertatea
LEGO Ninjango și LEGO Friends, acum, cu ziarul Libertatea

Zilnic, pe toate cele șase continente, milioane de copii din întreaga lume se bucură de jucăriile LEGO. Seria Lego Ninjango a atras aprecieri în toate țările în care a fost lansată și, vine acum, în România, cu Ziarul Libertatea, la prețul de 9.99 de lei.

Citeste
Educația Montessori. Ghid esențial pentru formarea viitorului adult, de la naștere până la 24 de ani de Paula Polk Lillard
Educația Montessori. Ghid esențial pentru formarea viitorului adult, de la naștere până la 24 de ani de Paula Polk Lillard

Destinat părinților, profesorilor și tuturor celor care sunt interesați de educație, volumul prezintă un plan de educație logic și unitar pentru dezvoltarea ființei umane din copilărie până la maturitate, ce trezește motivația interioară, ajutându-i pe copii să obțină cele mai bune rezultate intelectuale și sociale.

Citeste