7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat

Modul în care arăți nu este totul, iar acest lucru este valabil și pentru sexul opus. Deși aspectul fizic joacă un rol important atunci când te simți sau nu atrasă de cineva sau atunci când un bărbat este atras de tine, sunt și alte elemente care pot stârni interesul în ochii cuiva de sex opus.

7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat:

  1. Misterul

Puține lucruri vor atrage mai mult un bărbat decât misterul. Și aici nu te sfătuim să fii secretoasă, ci doar să conștientizezi că un aer de mister va stârni mereu curiozitatea unui bărbat. Dincolo de trăsăturile individuale de caracter, acest aer de mister poate veni și în urma unor accesorii vestimentare. Astfel de ochelari de soare vor da mereu rezultate. Prin faptul că îți acoperă ochii și o parte din față, ochelarii au oferit dintotdeauna un aer mai sexy unei femei.

  1. Umorul

Umorul nu înseamnă să râzi la toate glumele lui, chiar dacă unele sunt foarte slabe. Umorul și ironia denotă inteligență, iar aceste lucruri sunt irezistibile în ochii unui bărbat. În plus, aceste calități vă vor ajuta să spargeți gheața mai repede și să discutați mai relaxați și mai liberi și despre subiecte mai sensibile sau mai intime.

  1. Tocurile înalte

Nu e nimic nou aici, până la urmă. Bărbații sunt înnebuniți după femeile care poartă tocuri înalte, iar ele te vor ajuta să fii impunătoare atunci când intri într-o încăpere. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă, asta în cazul în care te deranjează, este să nu fii cea mai înaltă persoană din încăpere. Bărbații ar putea fi intimidați de acest aspect.

  1. Brațele lungi

Potrivit unui studiu realizat în 2010, în Australia, și publicat de Huffington Post, bărbații sunt extrem de atrași de femeile cu brațele lungi. Desigur, aici vorbim despre o caracteristică fizică, pe care nu o poți modifica. Dar dacă te afli în această situație, e bine să știi care sunt avantajele tale.

  1. Părul rebel
    Părul lung este unul dintre elementele care vor atrage mereu un bărbat. Rămânând la acest capitol, și părul rebel, ușor ciufulit, va fi mereu irezistibil în ochii unei persoane de sex opus. Părul lung și îngrijit este des asociat cu sănătatea și tinerețea, așa că te sfătuim să ai mereu o grijă sporită atunci când vine vorba de părul tău.
  1. Culoarea roșie

În special buzele peste care a fost aplicat un ruj de culoare roșie. Roșul este o culoare care îi va atrage pe bărbați, iar studiile au arătat că o femeie care este atrasă la rândul ei de un bărbat va purta mai multe elemente de culoare roșie decât în mod normal. Un ruj roșu mat în poșetă ar putea să-ți fie la îndemână din când în când.

  1. Machiajul natural

Potrivit unor studii preluate de britanicii de la The Guardian, bărbații preferă mai mult femeile care folosesc mai puțin machiaj sau care dau impresia că pot fi mereu impecabile fără a depune un mare efort în fiecare zi în fața oglinii. Dar știi și tu că ideea unui machiaj natural este mai mult un mit. De multe ori, vei munci mult mai mult încercând să dai impresia unui astfel de look natural, pe care nu toate femeile și-l permit. Tenul, anii, ridurile și alte aspecte de acest fel pot îngreuna dorința de a avea mereu un aspect fresh fără să depui prea mult efort.

Multe dintre exemplele expuse mai sus reprezintă caracteristici unice, în timp ce altele sunt pur și simplu trucuri vestimentare. Un lucru este clar, orice femeie poate apela cu ușurință la multe dintre ele.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright By nd3000

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
GLAMOUR de august, în spiritul verii
GLAMOUR de august, în spiritul verii

GLAMOUR de august trezește în tine spiritul verii și este companionul ideal pentru vacanța ta mult așteptată! Ți-am pregătit o listă de cumpărături cu cele mai hot piese vestimentare și accesorii pentru o escapadă chic, 6 trucuri care îți vor asigura un machiaj rezistent la căldură și orice alt „inamic” al verii, un mic tratat despre „visul suedez” sau de ce suedezii se bucură de plăcerile vieții, iar la final te invităm să te alături unei discuții despre călătoritul singură și de ce nu ar trebui să îți fie frică să o faci.

Citeste
electric catle
Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa […]

Citeste
5 greșeli pe care le faci când te pregătești pentru vacanța de vară
5 greșeli pe care le faci când te pregătești pentru vacanța de vară

Pentru multe femei, vara, și în mod special vacanța de […]

Citeste
7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat
7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat

Modul în care arăți nu este totul, iar acest lucru […]

Citeste
filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar!
Începe săptămâna cu filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar!

Începe săptămâna cu filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar! Lungmetraje […]

Citeste
reprezentatele romaniei pe podium la balcaniada de dresaj din bulgaria
România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria

România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria. Imnul țării noastre a răsunat de mai multe ori la Plovdiv datorită sportivilor români.

Citeste