Now Reading
(P) Albena, alegerea inspirata pentru vacantele in familie

(P) Albena, alegerea inspirata pentru vacantele in familie

Revista Psychologies

Statiunea Albena, pozitionata in nord-estul Bulgariei, pe litoralul Marii Negre, situata la o distanta de doar 12 km de Balcic si 30 km de Varna, este una dintre cele mai accesibile destinatii de vacanta pentru romani, datorita apropierii de tara, preturilor mici si a locurilor minunate pe care le gazduieste.

 

Plaje cu nisip fin, ideale pentru cei mici

Albena a fost construita special ca statiune turistica, astfel ca cele mai multe dintre hoteluri sunt situate chiar pe plaja sau foarte aproape, asa ca diminetile in vacanta vor fi marcate de privelisti superbe si rasarit de soare in cele mai placute nuante de rosu si portocaliu. Stilul arhitectural al intregii statiuni este unul unic, unitar si foarte placut, iar centre comerciale, culturale si turistice din aceasta regiune satisfac toate gusturile vizitatorilor.

Plaja se intinde pe o lungime de 5 km are o latime de 150 metri, iar nisipul fin, auriu este scaldat de apele calme si curate ale Marii Negre, de mici adancimi, ideale si pentru familiile cu copii care vin in aceasta statiune. Nu doar marea este prietenoasa cu copiii, dar si localnicii, care au amenajat in apropiere de plaja, in resorturi sau in statiune, parcuri si zone de joaca, speciale pentru pitici.

 

Amintirile unei vizite interesante

Sunt disponibile aici toate facilitatile, de la umbrele de soare si sezlonguri, la o gama larga de sporturi nautice, inclusiv zbor cu parapanta sau cu deltaplanul. In plus, vizitatorii vor gasi numeroase magazine cu suveniruri, de unde poti alege o amintire frumoasa a acestei vacante pentru tine si pentru cei dragi.

Mesterii locali se mandresc cu produsele din trandafiri de tot felul, de la bomboane la miere, sapunuri sau creme, care te vor cuceri cu aromele lor imbietoare.

 

De Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top