Now Reading
Combate imbatranirea de peste zi a tenului

Combate imbatranirea de peste zi a tenului

Revista Psychologies

Imbatranirea de peste zi reprezinta toate variatiile pe care le sesizam la nivelul pielii, de dimineata pana  seara: semnele de oboseala sunt mai vizibile, tenul este lipsit de vitalitate, ridurile mai pronuntate si trasaturile cazute. Acest fenomen este perceput de femei si dovedit clinic de dermatologi. Pentru toate aceste semne, Vichy are solutia: LIFTACTIV  SUPREME – crema cu actiune continua antirid si fermitate.

Imbatranirea de peste zi – o realitate perceputa de 1 din 3 femei din Romania

Pentru a afla perceptia femeilor din Romania asupra imbatranirii pielii si a transformarilor tenului pe parcursul zilei, in perioada septembrie-octombrie 2014, Vichy a realizat un studiu online, la care au raspuns 2000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani.

Rezultatul: Desi pentru majoritatea de femei (88%) aspectul fizic este important si foarte important, doar 1 din 3 respondente considera ca aspectul tenului este impactat de procesul de imbatranire de peste zi.

Laboratoarele Vichy sub expertiza si indrumarea medicilor dermatologi au realizat 4 studii clinice internationale pe mai mult de 300 de subiecti.

Rezultatele arata ca:

  • De dimineata pana seara, epidermul se subtiaza, pierzand pe parcursul zilei din grosime
  • fluidele dermice coboara din cauza efectului gravitational
  • nivelul de stralucire a tenului scade
  • pana la finalul zilei pielea isi pierde vitalitatea

 

Astfel putem observa ca imbatranirea de peste zi nu este doar o perceptie a femeilor, un rezultat exclusiv al activitatii de peste zi sau a factorilor de mediu. Imbatranirea de peste zi este un fenomen biologic al pielii, agravat de poluare si de un ritm alert al vietii.

Liftactiv SUPREME – un aspect intinerit pe tot parcursul zilei

LIFTACTIV SUPREME  este solutia Laboratoarelor Vichy asupra semnelor de imbatranire din timpul zilei, cu o performanta ridicata pe termen lung, expertiza sustinuta de sapte patente internationale si zece studii clinice in vivo si in vitro.

LIFTACTIV SUPREME este prima crema antirid cu efect de lifting continuu, cu actiune antirid si fermitate pe tot parcursul zilei. O singura formula este dedicata celor trei momente cheie percepute de femei: imediat, cand isi doresc sa arate impecabil, pe parcursul si la finalul zilei, si pe termen lung, cand semnele imbatranirii se instaleaza.

De la prima aplicare pielea  este hidratata si ramane catifelata la atingere. Din prima seara  putem observa o piele este mai fină și mai fermă, mai odihnită și mai proaspata. De dimineata pana seara pielea este netezita, iar trasaturile fetei isi pastreaza din prospetimea diminetii, chiar si dupa orele lungi de munca. Din prima luna, ridurile fine si cele profunde sunt corectate.

Conform masuratorilor instrumentale rezulta un  + 16% fermitate* si un plus considerabil de tonicitate si elasticitate. Pielea este mai putin rosie si mai putin palida.

Aspectul de ten odihnit este mult mai vizibil la sfarsitul primei saptamani, seara, trasaturile sunt mai netede si astpectul de ten proaspat este mai pronuntat.

Dupa 4 saptamani, conform masuratorilor instrumentale, tenul isi recapata din fermitate, este mai luminos, mai plin de vitalitate, cu mai putine semne de oboseala.

LIFTACTIV SUPREME este un produs anti-imbatranire eficient, atat pentru imbatranirea zilnica, cat si pentru imbatranirea pe termen lung, cu efect global, deoarece actioneaza asupra ridurilor, fermitatii, semnelor de oboseala si prospetimii tenului.

LIFTACTIV SUPREME, disponibil in doua  texturi, pentru ten normal-mixt si ten uscat, este dedicat tuturor femeilor de peste 40 de ani, care sunt in cautarea celei mai bune solutii antirid pentru fiecare moment al zilei: imediat, pana la finalul zilei si pe termen lung.

 

*conform studiilor cosmetoclinice, pe 40 de subiecti, 4 saptamani de evaluare

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top