Now Reading
Copiii merg gratuit în vacanță în Grecia și Egipt!

Copiii merg gratuit în vacanță în Grecia și Egipt!

Christian Tour a început în forță sezonul estival 2017, toate pachetele de vacanță pentru luna iunie fiind deja sold out în destinații precum Grecia, Bulgaria, Turcia sau Egipt, locuri preferate în special de către familii. În ultimii ani, tot mai mulți turiști care călătoresc alături de cei mici își rezervă sejurul la mare în stațiuni liniștite, alegând hoteluri all inclusive.

 

Potrivit celui mai mare turoperator din Romania, cuplurile își programează escapade în insule precum Santorini sau Mallorca, renumite pentru viața de noapte intensă, savurând totodată și croazierele, tururile de orașe sau petrecerile pe plajă.

 

Grecia, Spania și Turcia, destinaţiile preferate de familii

Cei mai mulți dintre turiști optează pentru vacanțe în hoteluri de 3, 4 și 5*, care dispun de ateliere de creație, locuri de joacă sau personal instruit pentru activitățile cu cei mici, alocând pentru sejurul de vară un buget mediu de pană la 350 euro de persoană.

La baza criteriilor de selecție se află în primul rând facilitățile oferite de resorturi, distanța față de plajă, calitatea nisipului, poziția hotelului și accesul la spa, saună ori masaj.

În general, vacanța de vară a fost rezervată din timp de către familii, preferata românilor fiind Grecia.

Urmează Turcia, care în ciuda presiunilor politice de anul trecut a prins tot mai mult avânt pe piața de turism, Spania și Egipt, cele mai noi destinații lansate de Christian Tour.

Majoritatea românilor alocă cea mai mare parte a bugetului anual de vacanţă pentru un singur sejur pe an, care se întâmplă vara, în vacanța copiilor.

Aceștia se orientează de cele mai multe ori către destinaţii uşor accesibile sau conectate prin curse charter, optând și pentru programul Suri Club, din care fac parte hoteluri dotate cu numeroase facilități pentru copii.

Din acest motiv, continuă să fie alese destinaţii celebre din Grecia, Bulgaria sau Turcia, însă remarcăm un apetit sporit în acest sezon şi pentru  Spania, la mare căutare fiind insula Mallorca, sau Egipt, aflat de mai mulți ani pe lista de dorințe a familiilor cu copii”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Suri Club, cel mai iubit concept turistic de către familii, este prezent în principalele destinații de vacanță alese de turiștii romani.

Christian Tour a selectat hoteluri cu poziții excelente pe plajă sau aproape de coastă, în zone liniștite care dispun de mini-cluburi, piscine dedicate celor mici, tobogane și spectacole creative.

Animatorii romani sunt prezenți încă de la începutul sezonului în cele mai multe resorturi din Grecia, Turcia și Bulgaria, pregătiți pentru a desfășura activități interesante, precum pictura pe nisip și pe față în cadrul atelierelor de artă, karaoke etc.

 

Egipt, vedeta sezonului vară-toamnă

Cererea pentru destinații populare din Grecia, Spania sau Bulgaria a înregistrat creșteri fabuloase pentru majoritatea vacanțelor de vară, astfel că în acest moment toate plecările din luna iunie sunt deja sold out, iar plecările din iulie sunt ocupate în proporție de 75%.

Cele mai căutate sunt destinațiile din Grecia sau Spania, precum insulele Zakynthos, Lefkada, Santorini sau Mallorca.

Christian Tour a reluat charterele pentru Egipt, transformând destinația în vedeta sezonului vară-toamnă 2017.

Acest lucru se datorează în special hotelurilor all inclusive competitive cu cele din Turcia, atracțiilor sale turistice (precum piramidele ori marile temple), unice în lume, dar și pentru plajele idilice de la Marea Roșie, ideale pentru familiile cu copii.

 

Fetele călătoresc gratis în Santorini!

Surpriza verii o reprezintă programul Copiii merg COMPLET GRATUIT în vacanță”, în care sunt incluse destinații precum Egipt, Santorini, Lefkada, Zakynthos, pentru sejururi care pornesc de la numai 289 euro/persoană.

Christian Tour s-a gândit și la alte categorii de public, prima jumătate a lunii iulie fiind prielnică călătoriilor în gașcă sau cuplurilor.

Turoperatorul a lansat din nou campania Fetele călătoresc GRATIS!”, de data aceasta în Santorini.

Reprezentantele sexului frumos trebuie să achite doar cazarea, zborul și taxele de aeroport fiind oferite de către turoperator.

Sejururile cu avionul în Zakynthos pornesc de la numai 299 euro/persoană și includ 7 nopți de cazare la vilă self catering, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică, iar în Mallorca  de la 569 de euro/persoană/ sejur la un hotel de 3*.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top