Now Reading
Cum a fost la GLAMOUR Street Fashion Show 2016

Cum a fost la GLAMOUR Street Fashion Show 2016

Revista Psychologies

Aseara, la Biavati Events, a avut loc cel mai glam eveniment al anului, GLAMOUR Street Fashion Show, aflat la cea de-a doua editie.

94 de participante au defilat aseara pe cat-walk, au primit sesiuni glam de make-up si hairstyling de la MAC si L’Oreal Professionnel, li s-au realizat sute de fotografii, au primit premii si li s-au acordat zeci de mii de voturi pentru cele mai interesante tinute intrate in competitie. Acestea au fost coordonatele celui mai asteptat eveniment de street fashion al anului.

Invitatii au purtat tinute create de ei, de prietenii lor sau de designeri de renume, s-au fotografiat si au asistat la momentul muzical pe care l-am pregatit alaturi de Liviu Teodorescu, care si-a lansat o noua piesa ieri. Juriul a deliberat, concurentele au fost aplaudate, iar seara s-a incheiat cu succes!

Vezi AICI castigatoarele serii si mai multe foto glam de la eveniment.

Le multumim partenerilor GLAMOUR in acest proiect: MAC, C&A, L’Oreal.

Le multumim pentru ajutorul acordat si celor de la: Biavati Events, Cabina foto Amelie, Allview, Egea Orbico, Estee Lauder, Hama, World Class, Nescafe Dolce Gusto, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburesti, Prosseco Zonin si Amarula.
Foto: Dan Borzan, Mircea Vintila, Cristian Duminecioiu

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top