Now Reading
Descoperă comoara Europei! Vacanțe în Delta Dunării la tarife speciale

Descoperă comoara Europei! Vacanțe în Delta Dunării la tarife speciale

Explorează Delta Dunării, un tărâm fascinant poziționat pe locul 3 mondial ca importanță ecologică, parte din patrimoniul UNESCO, într-un sejur relaxant la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță au reduceri de până la 30% și includ cazare cu mese tip bufet din care nu lipsesc preparatele din pește, transport cu autocar și transferuri cu barca de la Murighiol la Uzlina, la tarife începând de la numai 449 lei de persoană.

 

La o distanță de circa 10 minute de mers cu barca din Murghiol, dezvoltat într-un cadru luxuriant la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, vei găsi hotelul Gulliver Delta Resort.

Acesta este locul ideal pentru vacanțele în familie, care acoperă în mod special nevoile celor mici, datorită facilităților numeroase de care dispune.

Locul de joacă dispune de căsuțe colorate, balansoare, leagăne, trambuline și tobogane, în timp ce grădina umbrită de salcii plângătoare găzduiește un mini-teren de fotbal, mese pentru ping-pong și foosball și fileu de badminton.

Pentru cei mari există întotdeauna o alternativă intersantă de petrecere a timpului liber, în cadrul complexului Gulliver Delta Resort.

Aici se întinde o piscină de 18×10 metri, înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, hamace legate de trunchiurile copacilor, pontoane pentru pescuit și foișoare de unde poate fi admirat paradisul apelor.

Gurmanzii au parte la Gulliver Delta Resort de experiențe gourmet de neuitat.

Aici peștele este la putere și se regăsește în aproape toate preparatele lipovenești servite de bucătarii cu experiență: borș la ceaun gătit pe malul Dunării, plachie picantă, saramură, salată de icre, știucă la proțap, scrumbie la grătar, somn umplut cu legume sau plăcintă dobrogeană, sunt doar câteva dintre bunătățile servite într-un cadru tradițional lipovenesc.

Pentru zilele active, turiștii au posibilitatea să evadeze în paradis, grație excursiilor opționale, cu bărcile achiziționate în perioada 2016-2017, organizate la Gulliver Delta Resort.

 

O destinație a superlativelor

Delta Dunării, declarată singura deltă din lume Rezervație a Biosferei, se mândrește cu numeroase superlative.

Este cea mai mare suprafață compactă de stufăriș din lume, cel mai tânăr pământ european care crește în medie cu circa 40 de metri pe an, dar și singurul loc din țară unde întâlnești păduri de nisip, cai sălbatici și liane grecești.

Dacă ești în căutarea locurilor pline de inspirație, îți plac plimbările lungi pe lacuri și canale pentru a admira păsările și vegetația luxuriantă, pornește într-o escapadă la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa.

La fel de interesantă poate fi și o zi pe plajele sălbatice de la Sulina sau Sfântu Gheorghe, unde te poți relaxa pe nisipul fin, alb sau în apele în nuanțe de verde kaki.

 

De Mădălina Isar

 

Oferte Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Delta Seniori 4 zile – tarife de la 449 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 564 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta Seniori 5 zile – tarife de la 469 lei/persoana – plecare din 02.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din  23.07; 30.07.

*Weekend in Delta 3 nopti – tarife de la 474 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta pentru toti 4 nopti – tarife de la 489 lei/persoana – plecare din 02.07; sau de la 620 lei/persoana – plecari din 23.07; 20.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top