Now Reading
Totul despre a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival, singurul festival din România dedicat frumuseții

Totul despre a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival, singurul festival din România dedicat frumuseții

Dacă ai fost încântată de ediția din 2016 a GLAMOUR Beauty Festival, pregătește-te de surprize și mai frumoase la ediția din 2017 a singurului festival dedicat frumuseții din România!

 

Răsfăț, ședințe de make-up și hair-styling oferite de branduri de top, masterclass-uri susținute de cei mai renumiți profesioniști din domeniul de beauty din România, speech-uri impresionante de la influenceri de top, cadouri deosebite și multă voie bună.

Acestea sunt elementele care au compus succesul ediției din 2016 a GLAMOUR Beauty Festival.

Vestea bună este că vom repeta experiența și în 2017! Așa că pregătește-te pentru un nou weekend dedicat frumuseții: pe 13 și 14 mai, la Hanul Gabroveni, are loc a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival!

Timp de două zile, paginile de beauty ale revistei noastre vor prinde viață prin acest festival al frumuseții care reunește branduri de renume, vedete, profesioniști din domeniul frumuseții și cititoarele revistei GLAMOUR.

Este o nouă ocazie pentru voi, cele care adorați frumusețea în orice formă a ei, dar și procesul din spatele ei, să vă dați întâlnire într-un loc dedicat discuțiilor interminabile despre tendințe, trucuri, produse și noutăți din acest domeniu.

 

Când?

GLAMOUR Beauty Festival va avea loc în weekendul 13-14 mai.

 

Unde?

Ne dăm întâlnire tot în același loc special care ne-a cucerit și anul trecut: Hanul Gabroveni.

 

Ce îți oferă?

  • Ședințe de machiaj: branduri precum Avon, Bourjois, Douglas, Lancome, Rimmel și Urban Decay îți vor oferi ședințe de make-up personalizate.
  • Ședințe de hairstyling: BaByliss, Man!fest și Tribute by George Soare sunt brandurile prezente la GLAMOUR Beauty Festival care te vor răsfăța cu coafuri diafane și culori de păr inedite.
  • Manichiură: unghiile tale vor fi răsfățate cu cele mai noi și inovatoare produse dacă vizitezi standurile Beauy District și Sally Hansen.
  • Recomandări personalizate de skincare și igienă: specialiștii Caudalie, Colgate, Dr. Organic, Kiehl’s și Palmolive te așteaptă cu cele mai bune produse ale lor, dar și cu multe sfaturi utile.
  • Workshop-uri susținute de speakeri de top: îți spunem doar câteva nume ale celor ce vor susține workshop-uri: George Soare, Florin Noje, Sorin Stratulat, Adina Vlad, Alexandru Abagiu. Sună destul de convingător, nu? Iar lista nu se oprește aici: urmărește platforma GLAMOUR Beauty Awards pentru a fii la curent cu toți speakerii care vor lua parte.
  • Un goodie bag în valoare de 600 de lei: răsfățul nu se limitează doar la cele două zile de festival. Pe lângă workshop-urile interesante și sesiunile de răsfăț, pleci acasă cu cadouri de la fiecare brand, plus un abonament pentru un an la revista ta preferată, GLAMOUR. Rezervă-ți un loc la GLAMOUR Beauty Festival prin achiziționarea biletului de intrare și vei primi garantat un GOODIE BAG care conține următoarele produse:
  1. pudră translucidă Mark. Magix HD Finishing Powder, Avon, 9 g. (full size)
  2. ruj Rouge Edition Velvet, Bourjois în nuanța Fu(n)chsia, 7,7 ml. (full size)
  3. spray Grape Water, Caudalie, 75 ml. (full size)
  4. spumă de duș Home Spa, Douglas, 75 ml. (travel size)
  5. cremă de zi Organic Morrocan Argan Oil, Dr. Organic, 50 ml. (full size)
  6. cremă de față Pure Vitality Skin Renewing Cream, Rosa Arctica Lightweight Cream sau Ultra Facial Cream, Kiehl’s, 7 ml. (travel size)
  7. apă de parfum La Vie Est Belle, Lancome (4 ml)
  8. cremă de față Visionnaire Advanced Multi-Correcting, Lancome, 15 ml. (travel size)
  9. masacara Volume Shake, Rimmel London, 9 ml. (full size)
  10. lac de unghii Miracle Gel în nuanța Mintage, Sally Hansen, 14,7 ml. (full size)
  11. paletă cu 24 de nuanțe sample de ruj Vice Lipstick, Urban Decay
  12. mascara Perversion, Urban Decay, 0.5 ml. (travel size)

 

Cât costă?

Prețul unui bilet este de 199 lei pentru fiecare zi a festivalului și se pot achiziționa de aici. Atât pe data de 13 mai, cât și pe data de 14 mai se vor ține workshopuri pe aceleași teme și se vor oferi aceleași produse în goodie bag-uri.

Îți poți cumpăra bilet pentru ziua de 13 mai sau pentru ziua de 14 mai sau, dacă dorești, îți poți achiziționa bilete pentru a participa în ambele zile ale festivalului.

Te-am convins? Cumpără-ți cât mai repede biletul de aici pentru că locurile sunt limitate și fii cu ochii în continuare pe pagina GLAMOUR pentru a afla mai multe detalii despre acest festival inedit al frumuseții!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top