Now Reading
eJobs lanseaza Maratonul Carierei

eJobs lanseaza Maratonul Carierei

Revista Psychologies

eJobs.ro, site-ul nr. 1 in recrutarea online, lanseaza in aceasta toamna„Maratonul Carierei”.  Concursul, care se va desfasura online intre 1 si 28 septembrie 2014, ii provoaca pe toti cei interesati de cariera lor sa isi actualizeze CV-ul, maximizandu-si sansele de a gasi un job mai bun, dar si de a castiga premiile puse in joc: un Opel Corsa sau una dintre cele 4 excursii in Europa pentru 2 persoane.

 

 Maratonul Carierei – o initiativa dedicata oamenilor activi din Romania!

 Maratonul Carierei este o initiativa eJobs.ro dedicata oamenilor activi din Romania, care doresc sa se dezvolte pe plan profesional, dar care nu gasesc timpul sau motivatia necesare pentru a-si pregati CV-ul, astfel incat sa ii reprezinte fidel in fata oricarui potential angajator.

Tocmai de aceea, cele 5 premii deosebit de atractive oferite de eJobs: 4 excursii saptamanale in Europa pentru 2 persoane si marele premiu – un Opel Corsa, au rolul de a-i incuraja pe candidati sa acorde timp si atentie completarii detaliate a CV-ului, sporindu-le astfel sansele de a obtine un job mai bun, in viitorul apropiat.

 

 CV-ul eJobs, primul pas catre un o cariera de succes

Cei care doresc sa raspunda provocarii lansate de eJobs trebuie sa acceseze contul lor eJobs, sa isi completeze CV-ul in proportie de minim 90% si sa se inscrie in concurs. Pentru a beneficia de extra-sanse la obtinerea premiilor, participantii trebuie sa dea share, din contul lor de facebook, concursuluiMaratonul Carierei.

 

eJobs inseamna sanse in plus pentru cariera ta

Atunci cand vine vorba despre cariera, tendinta generata a romanilor este de a actiona sub impulsul momentului, actualizandu-si CV-ul doar cand sunt in cautarea unui loc de munca sau cand se vad nevoiti sa faca o schimbare profesionala rapida.

Cariera este, insa, un parcurs dinamic, un proces complex care se construieste pas cu pas. De aceea, chiar daca suntem sau nu in cautarea unul loc de munca, trebuie sa fim cu totii constienti de oportunitatile care pot aparea in orice clipa.

 

“Peste 95% din totalul companiilor care recruteaza activ pe eJobs.ro filtreaza candidatii dupa experienta si abilitatile mentionate in CV, in functie de obiectivele lor de recrutare. De aceea, un CV actualizat ofera candidatilor sanse suplimentare de angajare, cat si posibilitatea de a beneficia de oportunitati de cariera neasteptate.

In plus, cele peste 15.000 de job-uri active prezente lunar pe eJobs.ro reprezinta tot atatea oportunitati de a evolua profesional. Atunci cand apare un job nou si de interes, este important sa poti aplica rapid. De aceea, candidatii cu un CV actualizat, valorifica mai bine aceste oportunitati de cariera” a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs Romania.
Maratonul Carierei” se desfasoara pe www.eJobs.ro, in perioada 1-28 septembrie 2014, castigatorii urmand a fi anuntati saptamanal, atat pe pagina concursului, cat si pe pagina de facebook a eJobs Romania.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top