Now Reading
Femeia- zeita propriei sale vieti!

Femeia- zeita propriei sale vieti!

Revista Psychologies

Luni, 7 aprilie 2014, la restaurantul Papion (http://www.restaurant-papion.ro) a avut loc evenimentul de inchidere al campaniei “Devino zeita vietii tale!” realizata de Academia Femeilor.

 

In cadrul acestui eveniment cele trei femei curajoase: Monica Cristea, Adriana Pascu si Alina Negrila au iesit in public si au povestit despre experienta ultimelor trei luni de zile in care au avut parte de o reala transfromare holistica.

Florina Onetiu, fondatoarea Academiei Femeilor a realizat o incursiune prin cele trei luni de campanie incepand cu momentul deciziei lor de a participa la acest proiect si pana in momentul de azi, cand transfromarea deja a avut loc.

S-a vorbit despre provocarile pe care le-au avut cele trei doamne in aceasta perioada, despre momentele haioase, despre blocaje, zone de confort si eliberari.

Dar ce Florina Onetiu a lasat ca mesaj principal a fost ca aceasta perioada a insemnat doar experimetarea unui tutorial al unei vieti mai sanatoase, mai armonioase, mai implinite pe care aceste femei pot alege sa o traiasca de acum incolo.

Orice femeie poate parcurge acest proces de transformare catre o viata mai buna iar Academia Femeilor a dovedit ca reprezinta un suport de baza in realizarea acestui lucru.

 

Ce s-a intamplat in aceasta campanie, de fapt?

Academia Femeilor le-a oferit posibilitatea acestor trei femei sa traiasca o experienta reala, o experienta care se poate transforma in viata de zi cu zi.

Pentru ca acest deziderat sa devina realitate cele trei doamne au avut “la dispozitie” o serie de profesionisti ai momentului in mai multe zone si cateva companii ale caror produse si servicii au ajutat al producerea tarnsfromarii:

1. nutritie: Mirela Pelin;

2. suplimente alimentare BIO si naturale pentru slabit, detoxifiere, imunitate, sustinere de la Life Care (www.life-care.com) ;

3. remodelare corporala la clinica Evergreen Clinique (http://evergreen-clinique.ro/ )

4. psihoterapie: Oana Balcanuta;

5. coaching: Florina Onetiu, Oxana Popovici, Cristian Onetiu;

6. comunicare: Lavinia Toma;

7. antrenorii de sport de la Club Moving (www.clubmoving.ro) ;

8. design si stil vestimentar: Laura Lazar (www.lauralazar.com );

9. hair styling de la Cocoa Skin Beauty (http://www.cocoaskin.ro)

10. make up: Diana Pelin;

11. stomatologie de la Chic Smile (www.chicsmile.ro )

 

Ce rezultate s-au obtinut?

Cele trei femei au ales sa-si schimbe viata, au acceptat provocarile de zi cu zi, au iesit din zone de confort dureroase, si-au depasit limite, au renuntat la anumite convingeri, au mai vindecat cate ceva din niste rani, au muncit cu mintea lor, au invatat sa comunice mai usor si mai bine, au muncit cu trupul lor, si-au schimbat stilul de alimentatie, au slabit ( Monica: 15 kg; Adriana:11 kg; Alina: 19 kg), si-au acceptat feminitatea; au invatat sa se ingrijeasca potrivit lor; au invatat ca „cel mai frumos accesoriu al unei femei este zambetul”, au acceptat si au inceput sa se iubeasca…

Cu alte cuvinte cele trei femei au reusit sa devina in trei luni de zile zeitele vietii lor, care de abia acum incepe!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top