Now Reading
GLAMOUR Beauty Festival: un weekend de frumusete si rasfat

GLAMOUR Beauty Festival: un weekend de frumusete si rasfat

Revista Psychologies

Cu un weekend numai pentru noi, in care sa ne rasfatam asa cum se cuvine, toate suntem datoare. Asa ca, pe 4 si 5 iunie, la Hanul Gabroveni, ne-am dedicat intru-totul primei editii a singurului festival din Romania dedicat frumusetii: GLAMOUR Beauty Festival.

Un weekend de neuitat! De la gene mai lungi, sprancene conturate dupa forma fetei, buze cu un contur puternic, la bucle ideale, piele mai catifelata si chiar bronzata, am avut parte de toate tratamentele necesare unui rasfat complet.

Cele doua zile cu sesiuni de manichiura, machiaj, hairstyling si discutii despre frumusete au inceput de dimineata si au durat pana spre seara, cand participantele inca mai ieseau radiind din salile Hanului Gabroveni.

Dupa workshop-urile unde profesionistii si-au spus cuvantul, participantele urcau catre etajul hanului unde le asteptau trei sali in care puteau testa produsele de la standurile brandurilor prezente la eveniment si puteau beneficia de sesiuni gratuite de make-up, hair si skin. Toate brandurile prezente in zonele special amenajate au fost sustinute de Sephora.

De la cornerul special pentru unghii, la cel unde se impleteau codite si parul era aranjat frumos in bucle, de la cornerul in care te simteai intocmai ca la plaja, pana la cel unde tenul tau primea rasfatul de care are zilnic nevoie, fiecare sala era plina de domnisoare si doamne care-si admirau schimbarea in oglinzi si care-si faceau fotografii sau filmulete.

La subsolul hanului un corner Colgate te astepta cu cea mai recenta inovatie in albirea dintilor, iar participantele la sesiunea de fotografii puteau castiga o periuta si un creion Colgate 360 Max White Expert White.

In pauzele dintre sesiuni, ele au fost asteptate la sala de food&drinks cu dulciuri, smoothie-uri cu aromele noilor creme de dus Palmolive si sucuri racoritoare de fructe, numai bune pentru zilele calduroase de weekend si pentru un rasfat complet.

Prima editie GLAMOUR Beauty Festival a fost cu siguranta un succes cu atatea zambete, fotografii si sfaturi despre beauty, health si social media. Asteptam urmatoarea editie! 

Intra in galeria foto ca sa vezi cum s-au bucurat cititoarele GLAMOUR de doua zile de rasfat.

Foto: Christian Tudose, Horia Vacar, Dan Borzan, Mircea Vintila.

Sponsori: BaByliss, Benefit, Bumble and bumble, Clarisonic, Colgate, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Lancaster, Make Up For Ever, Murad, OPI, Palmolive, Sally Hansen, Sephora, Too Faced, Urban Decay, Vita Liberata. De asemenea, multumim echipelor Beauty District si Tribute

Parteneri: Boiler Coffee Shop, Florariile Floria, Hansen Office Design, JuiceIT, Maison V Cakes, Momentos, Pain Plaisir, The Home.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top