Now Reading
Inovația Farmec perfectă pentru sezonul rece – noua gamă GEROVITAL H3 HYALURON C

Inovația Farmec perfectă pentru sezonul rece – noua gamă GEROVITAL H3 HYALURON C

Știm deja că în sezonul rece se recomandă să consumăm cât mai multe fructe și legume, pentru a ne crește imunitatea și a ne ajuta corpul să reziste la temperaturile scăzute. Fie că ne facem un ceai cu miere și lămâie sau mâncăm portocale, corpul simte nevoia suplimentării cu vitamina C.

 

Cum ar fi dacă v-am spune că există o gamă de produse de îngrijire care are și ea vitamina C?

Noua inovație a companiei Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, vine în sprijinul nostru cu o super gamă de produse, ce combină acidul Hyaluronic (pur și liposomal) cu Vitamina C.

Gama se numește GEROVITAL H3 HYALURON C și conține acid hialuronic într-o concentrație mărită până la 2%, cu efecte intens hidratante, antioxidante şi de netezire a ridurilor.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipomozii cu acid hialuronic pătrund prin bariera de protecție a pielii și asigură o hidratare în interiorul dermului.

Mai mult, vitamina C stimulează producerea de colagen, pielea devenind mai fermă și mai tânără.

Apa micelară GEROVITAL H3  HYALURON C se folosește dimineața și seara, pe tenul curățat în prealabil cu apă.

Este primul pas în ritualul de îngrijire zilnică și se aplică pe față, gât și decolteu, prin masarea cu ajutorul unui disc cosmetic, fără a clăti apoi tenul.

Apa micelară se bazează pe acțiunea micelelor formate, care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Crema antirid GEROVITAL H3  HYALURON C se folosește dimineața, după aplicarea apei micelare, pe față, gât și decolteu, printr-un masaj lejer.

Este o cremă bogată în acid hialuronic pur şi lipozomal, niacinamidă și vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante și conține 1% acid hialuronic în compoziție.

Acidul Hialuronic pur are efecte de hidratatare intensă, contribuind la refacerea rezervelor de apă ale pielii şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund prin bariera de protecție a pielii și asigură o hidratare în interiorul dermului. Vitamina C și Niacinamida stimulează producerea de colagen, pielea devenind mai fermă și mai tânără.

Vitamina E combate factorii cu acţiune nocivă asupra pielii, neutralizează radicalii liberi şi asigură o regenerare rapidă a pielii.

Folosită cu regularitate, are  efecte intens hidratante, antioxidante şi de netezire a ridurilor.

Dimineața, dar și seara, se recomandă folosirea unui produs special destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, dar și din jurul buzelor, cum ar fi Crema antirid contur ochi și buze GEROVITAL H3 HYALURON C.

Crema este bogată în acid hialuronic pur şi lipozomal, având o concentrație de 2%. Pentru un plus de eficiență, Specialiștii Gerovital au asociat vitamina E și vitamina C lipozomală.

Lipoceravitul C și Vitamina E acţionează sinergic cu complexul de Acid Hialuronic pudră și lipozomal, pentru efecte vizibile şi de durată.

Crema antirid de noapte GEROVITAL H3  HYALURON C conține ingredienți care asigură regenerarea pielii în timpul repaosului nocturn, atenuează ridurile și previne apariţia ridurilor noi.

Este așadar indicat să o folosim după curățarea tenului cu apa micelară din aceeași gamă, pe față, gât și decolteu.

Ingredientul vedetă al produsului este acidul hialuronic pur, ce reface rezervele de apă ale pielii, asigurând un film hidratant pe suprafața pielii, care echilibreaza pierderile de apă din interior, pe când acidul hialuronic lipozomal pătrunde în interiorul dermului și asigură umplerea ridurilor din interior.

Sinergismul de acțiune dintre Sepilift DPHP®, Lipozomii cu Vitamina C și niacinamida stimulează producerea noilor fibre de colagen și elastină, asigurând efecte antirid de durată.

Cocktailul vitaminic format din vitamina C lipozomală, Niacinamida (vitamina B3) și vitamina E, neutralizează reacțiile oxidative și contribuie la regenerarea tonusului și aspectului tineresc al pielii, făcând-o astfel o cremă ideală pentru rutina de îngrijire din fiecare seară.

FIOLE CU ACID HIALURONIC și VITAMINA C GEROVITAL H3  HYALURON vor deveni cu siguranță preferatele voastre!

Fiolele conțin un procentaj de 2% acid hialuronic, dar și vitamina C, cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii. 

Acidul Hialuronic pur contribuie la creșterea cantității de apă legată la nivelul stratului cornos şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb în piele și asigură hidratarea la nivelul dermului, iar  vitamina C este un antioxidant puternic.

Ca și mod de utilizare, e bine să urmați următorii pași:

  1. Se dă tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.
  2. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!
  3. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţă, gât și decolteu, pe tenul proaspăt demachiat.
  4. Masați ușor în jurul ochilor, fără ca produsul să intre în contact cu ochii.
  5. După absorbția serului, se aplică crema de întreținere zilnică, adică Crema antirid GEROVITAL H3  HYALURON C (dimineața) sau Crema antirid de noapte GEROVITAL H3  HYALURON (seara).

Astfel, pentru un plus de Vitamina C în această iarnă, dar și un plus de hidratare și efect antirid, folosește cu încredere noua gamă GEROVITAL H3 HYALURON C!

Noua gamă se poate achiziționa din toate magazinele de brand ale companiei Farmec, din hipermarketuri și supermarketuri, farmacii, magazine de profil cosmetic sau direct de pe site-ul www.farmec.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top