Now Reading
LEGO Ninjango și LEGO Friends, acum, cu ziarul Libertatea

LEGO Ninjango și LEGO Friends, acum, cu ziarul Libertatea

Zilnic, pe toate cele șase continente, milioane de copii din întreaga lume se bucură de jucăriile LEGO. Seria Lego Ninjango a atras aprecieri în toate țările în care a fost lansată și, vine acum, în România, cu Ziarul Libertatea, la prețul de 9.99 de lei.

Lego Ninjango folosește o serie de elemente ce se regăsesc în filmul de aventură japonez „The Lego Ninjago” a căruit acțiune are loc într-un viitor îndepărtat. Personajele principale au misiunea să salveze omenirea de răufăcători, lucru pe care îl reușesc cu succes, spre surprinderea celor mai mici fani.
Totodată, unele dintre personajele din film pot fi acum construite de copiii pasionați de piese Lego. LEGO Ninjango este timp de șase săptămâni la chioșcurile de ziare, numai împreună cu ziarul Libertatea, la prețul de 9.99 de lei.
Mai mult, ziarul Libertatea prezintă și LEGO Friends, o serie de piese dedicate fetițelor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. LEGO Friends se vinde la prețul de 9.99 de lei și va putea fi găsit la toate centrele de difuzare a presei din România în următoarele șase săptămâni.
Iată câteva curiozități despre jucăriile Lego:
Numele LEGO vine din expresia daneză „Leg godt” care înseamnă „Joacă-te bine”;
Cifrele arată că până în anul 2013, la nivel mondial, au fost produse 560 bilioane (un bilion are 1000 de miliarde) de piese LEGO;
În toată lumea, în fiecare secundă, se vând 7 seturi de jucării LEGO;
Politica companiei daneze este să nu promoveze violența, astfel că nu există jucării LEGO cu temă militară.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top