Now Reading
Luna cadourilor e mai bogata cu VIVA! de decembrie

Luna cadourilor e mai bogata cu VIVA! de decembrie

Revista Psychologies

Numarul de decembrie al revistei VIVA! o are pe coperta pe Andreea Marin, care a vorbit in exclusivitate despre schimbarile care au avut loc in viata ei. Nu a fost deloc un an usor, dar cu toate acestea vedeta a reusit sa-si revina intr-un timp foarte scurt, iar fiica ei, Violeta, ii este alaturi si o intelege chiar daca are numai 9 ani.

 

 

De la stil personal si pana la viata privata, Adelina Pestritu a facut si ea schimbari masive chiar inainte de a implini 30 de ani. Afla care sunt pasiunile ei, de ce evita subiectul despartirii de Speak si ce parere are acum despre casatorie, totul intr-un interviu spumos.

Ziua de 9 noiembrie a intrat in istoria SUA ca fiind ziua in care magnatul Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea presedinte. Victoria sa a produs însa un soc urias la nivel global, iar retelele de socializare au luat foc imediat ce acesta a fost anuntat castigator al cursei prezidentiale. Ti-am pregatit un material cu cele mai memorabile momente din timpul, dar si dupa campania electorala.

Cosmin Tudoran, fostul membru al trupei Cassa Loco, este Profu’ de vin. Nu a renuntat la muzica, doar ca pe langa aceasta pasiune si-a mai descoperit una, cea de somelier. Descopera totul in noul numar VIVA!

Te invitam in dressing-ul Alinei Eremia pentru a afla ce haine si accesorii poarta, care e culoarea ei preferata si care sunt produsele de ingrijire personala de care nu se desparte.

Pentru ca decembrie este luna cadourilor, in noua editie te asteapta 85 de idei pentru pentru Sarbatori de poveste.

In schimb, daca vrei sa te bucuri cu adevarat de atmosfera de sarbatoare, alege sa faci shopping pe cele mai celebre strazi din lume. Cu siguranta va fi o experienta de neuitat.

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te relaxezi alaturi de prieteni la o cafea, dar ai vrei sa ai parte si de ceva cultura, ti-am pregatit o lista cu trei dintre cele mai cautate teatre-cafenele din Capitala.

Pentru vacanta de iarna iti propunem sa descoperi cele mai frumoase colturi ale tarii  si sa te cazezi in locuri ce au o puternica incarcatura istorica. Un conac, un boutique hotel sau o casa de oaspeti? Orice ai alege, te asiguram ca vei pleca de acolo nu doar cu o experienta minunata, dar si cu o lectie de istorie pe care o vei spune mai departe.

VIVA! decembrie este disponibila din 30 noiembrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara. Revista vine insotita cu un cadou, la alegere: crema de maini sau spuma revigoranta pentru fata. Alege-ti cadoul preferat si bucura-te de noul numar VIVA!.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top