Now Reading
(P) Toyota Yaris Bi-Tone – masina femeilor inteligente

(P) Toyota Yaris Bi-Tone – masina femeilor inteligente

Revista Psychologies

Vrei sa calatoresti cu stil, in siguranta si intr-o masina cu care sa te simti confortabil nu doar fizic ci si emotional pentru ca iti reflecta stilul de viata, aspiratiile si personalitatea? Toyota Yaris Bi-Tone este acel must have in materie de automobile!

 

Descopera mai multe despre Toyota Yaris Bi-Tone si inscrie-te la CONCURS.

Toyota Yaris este cea mai inteligenta masina din clasa sa, fiind unicul model din clasa cu propulsie hibrida in gama, iar cum versiunea Bi-Tone vine cu un plus de atractivitate din punct de vedere al design-ului exterior, aceasta bijuterie de masina reuneste calitatile esentiale pentru o alegere inspirata: „looks” & „brain”.

Chic, pentru femeia moderna, independenta dar care ramane sensibila la frumos, Toyota Yaris Bi-Tone ofera trei combinatii de culoare ce satisfac si cele mai riguroase cerinte: rosu si negru, alb si negru, gri si negru, dar si un design atractiv incat nu gresim daca spunem ca Toyota Yaris Bi-Tone este o fashionista stylish a automobilelor.

Sa nu uitam nici de frumoasele jante de aliaj 16”, cu aspect forjat, care completeaza imaginea eleganta a masinii.

 

HYBRID Intelligence sau cum sa iti faci viata mai frumoasa

Propulsia hibrida iti permite sa te deplasezi utilizand fie doar electric, fie doar pe benzina, fie combinat, ceea ce iti permite sa treci mai rar pe la benzinarie, pentru ca economisesti carburant. Si nu, nu trebuie sa incarci nimic la priza, masina incarca singura bateria!

Cand calatoresti doar in modul electric, pe langa faptul ca nu consumi deloc carburant si nu poluezi, te bucuri de o deplasare complet silentioasa, care iti creeaza o stare de spirit relaxata! Daca optezi sa traiesti autentic si iti plac alegerile curajoase, care te diferentiaza, atunci Yaris Bi-Tone Hybrid te reprezinta.

Disponibila atat in versiune de propulsie conventionala pe benzina, cat si in versiune Hybrid, Toyota Yaris Bi-Tone are dotari ce confirma inca o data inaltul nivel de calitate al brandului: transmisia automata CVT, sistemul inteligent de acces si control al functiilor on-board, Toyota Touch 2, cu ecran tactil de 7″, color, camera video pentru marsarier (da, brusc viata parca devine mai usoara!), dar si sistemul Smart Entry & Push Start – pornirea inteligenta fara cheie, care iti permite sa urci, sa pornesti sau sa incui masina fara sa te deranjezi sa cauti cheia masinii, cata vreme ea este undeva la tine in geanta.

Desigur de mare ajutor sunt si senzorii de aprindere automata a farurilor la lasarea intunericului sau de pornire automata a stergatoarelor la primii stropi de ploaie, oglinda electrocromatica, aerul conditionat cu reglare automata si setari separate pentru sofer si pasagerul din fata; iar cu USB si Bluetooth in dotare, te conectezi extrem de usor la dispozitivele preferate..

Descopera mai multe despre Toyota Yaris Bi-Tone si inscrie-te la CONCURS.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top