Now Reading
(P) Peste 65.000 de romani au calatorit cu Senior Voyage  

(P) Peste 65.000 de romani au calatorit cu Senior Voyage  

Revista Psychologies

 

Ca in fiecare final de vara, Christian Tour da startul sezonului 2016 -2017 pentru Senior Voyage. Unul dintre cele mai de succes brand-uri turistice construite si implementate in Romania, a fost conceput in 2010 de echipa turoperatorului, pe baza unui model adaptat pentru piata romaneasca. Produsul destinat seniorilor s-a bucurat de o primire rasunatoare.

In ultimele 5 sezoane, peste 65.000 de turisti au calatorit cu Senior Voyage. Cele mai iubite destinatii au fost Costa Brava, Costa del Sol, Napoli, Toscana, Sicilia, Israel.

Brandul Senior Voyage promoveaza pachete complete de vacanta, din septembrie pana in mai, cu tarife care oscileaza intre 295 si 395 euro/persoana. Acestea includ bilet de avion, sapte nopti de cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, demipensiune si ghid insotitor vorbitor de romana.

Primele grupuri de seniori au fost organizate in destinatii precum Costa Brava, Costa del Sol, Napoli-Sorrento, Sicilia, Israel si Cipru , iar cea mai iubita destinatie a primului sezon (2010-2011) a fost detasat Costa del Sol.

De atunci, produsul s-a dezvoltat si imbunatatit, venind an de an cu surprize si destinatii noi (Portugalia, Coasta de Azur, Costa Dorada, Grecia, Mallorca, Sardinia. Toscana, Roma, Paris, Tenerife, Dubai, Croaziera Brizele Mediteranei, Madrid-Barcelona, Elvetia, Istanbul sau Croaziera Dubai-Oman, Romania, Tara Bascilor, Venetia).

Noutatea acestui sezon este reprezentata de reintroducerea Portugaliei pe lista destinatiilor, iar acest lucru l-am facut la cererea turistilor nostri, spune Marius Pandel, CEO Christian Tour. Dupa 5 ani de operare sub egida Senior Voyage, putem afirma ca acesta a devenit un adevarat love-brand in randul seniorilor, si nu numai. Peste 65.000 seniori au ales pachetele Senior Voyage by Christian Tour. Mai mult decat atat, o buna parte dintre acestia – cca. 25.000 persoane – au intrat si in clubul Senior Voyage Club Card si sunt posesori ai cardului Senior Voyage. De asemenea, se remarca faptul ca destinatiile primordiale precum Costa del Sol, Costa Brava sau Sicilia, continua sa se bucure de un mare interes in randul seniorilor, iar acest fapt se datoreaza si mentinerii tarifelor la acelasi nivel de 6 ani incoace.

In general, seniorii romani calatoresc rareori singuri, preferand sa plece in vacanta fie in cuplu, fie in grup. Circa 30% dintre ei merg in vacanta cu insotitori (copii, nepoti sau prieteni) care nu au inca 55 de ani. Din datele Christian Tour reiese ca 85 %  provin din mediul urban, majoritatea avand varste cuprinse intre 55 si 65 de ani. Procentul de femei si barbati este echilibrat. In medie, seniorii cheltuiesc 430 – 450 euro pe o vacanta, cifra constanta in ultimii cinci ani, iar aproximativ 60% dintre ei sunt sprijiniti financiar de copii sau nepoti cand vine vorba de sejururi. Foarte multi primesc cadou pachete turistice Senior Voyage de la copiii plecati in strainatate.

Oferte Turistice Senior Voyage 2016-2017

Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top