Now Reading
Recomandarea zilei: cosmetice naturale organice, produse în România. De #MMC, fă cunoștință cu Atinge Organic

Recomandarea zilei: cosmetice naturale organice, produse în România. De #MMC, fă cunoștință cu Atinge Organic

Miercurea Minților Creative e, în sfârșit, aici! Toată ziua de azi, până seara târziu, facem cunoștință cu mințile din spatelor businessurilor creative de la noi și sărbătorim noile prietenii cu reduceri și oferte speciale. Recomandarea specială a zilei: cosmeticele naturale de la Atinge Organic.

Trebuie să știi, în primul rând, că aceste cometice naturale sunt produse manual la noi în țară din ingrediente certificate organic. Prin tehnica numită „la rece”, toate beneficiile plantelor folosite ca ingredient pentru cosmeticele Atinge își păstrează proprietățile nutrivite. Totul pentru ca tu să te bucuri de efectele benefice ale naturii.

Astfel, linia de cosmetice Atinge hidratează, hrănește și protejează pielea feței sau a corpului. Nu există riscul alergiilor sau al efectelor nedorite cauzate, de exemplu, de cosmeticele tradiționale, care conțin ingrediente sintetice precum parabeni și conservanți artificiali.

Pentru a avea grijă în profunzime de piele, Atinge oferă soluții diverse pentru ten și pentru corp. Ai de ales dintre creme de față, serumuri faciale și apă florală (face mist) cu ingrediente precum mirt, dafin, lavandă, cocos, ulei din semințe de zmeură, ulei de chimen negru. Pentru hidratarea corpului, elixirurile naturale vin sub formă de unt de corp, ulei de corp, ulei de masaj, parfum solid și săpunuri naturale.

Cu ocazia #MMC, Atinge Organic oferă 30% reducere la cosmeticele sale. Oferta e valabilă doar pentru comenzile realizate azi până la miezul nopții în magazinul online Atinge Organic.

Miercurea Minților Creative are loc azi, 29 noiembrie, și ține până noaptea târziu. Participă peste o sută de antreprenori români, cu produse și servicii din domenii variate: haine, pantofi, accesorii, cosmetice, deco, obiecte de design, spectacole, băuturi și mâncăruri. Ca să te bucuri de reducerile de până la 30%, plus celelalte surprize, trebuie să intri pe site-urile participanților sau să mergi în magazinele sau showroomurile lor din București. Pe www.miercureamintilorcreative.ro poți verifica întreaga listă a participanților și reducerile pe care ți le-au pregătit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top