Now Reading
(P) Shopping si relaxare la plaja, in Costa Brava

(P) Shopping si relaxare la plaja, in Costa Brava

Revista Psychologies

Experienta shoppingului pe coasta de nord-est a Cataloniei este de neuitat! Costa Brava te intampina cu orasele istorice pline de farmec si statiuni moderne unde accentul este pus mai ales pe distractie sau relaxare pe plajele idilice.

Vanzatorii ambulanti sau comerciantii traditionalisti se strecoara fie pe strazile stramte ale asezarilor regiunii, sau isi expun marfurile chiar pe plaja. Poti cumpara o multime de produse, de la bureti de mare naturali, scoici sau bijuterii lucrate manual, pana la sculpturi in lemn de pin ori produse textile de calitate, la preturi accesibile.

Oferta bogata de produse si preturile practicate aici, atrag turistii din toate colturile Europei, care vin nu doar pentru a face plaja ci pentru a se delecta la o sesiune de shopping de calitate. Matase naturala, dantela, broderii sau parfumuri celebre poti achizitiona din Lloret de Mar, probabil cea mai vizitata statiune din regiunea Costa Brava, fiind chiar unul dintre cele mai mari centre turistice care dispune de numeroase posibilitati de distractie.

In ciuda faptului ca Lloret de Mar este o asezare moderna, pasionatii de istorie vor putea vizita ramasitele unor vechi asezari iberice sau romane. Plaja este impecabila, distinsa cu Steagul Albastru pentru curatenie si facilitatile oferite, si este un paradis mai ales pentru cei pasionati de sporturi nautice.

Produse traditionale precum obiecte de cult, decoratiuni, tablouri pictate de artisti locali, sculpturi in diverse tipuri de lemn, delicii locale sau produse de ingrijire personala vei putea achizitiona din Tossa de Mar, atentie preturile sunt ceva mai mari decat in Lloret de Mar, chiar daca statiunea este una istorica.

Vei zari comerciantii la fiecare colt de strada, pe aleile pietruite sau in jurul fortaretei. Magazine si buticuri cochete vei gasi de-a lungul falezei, dar si raspandite in centrul statiunii. Plaja care se intinde de-a lungul Castelului Medieval iti va taia respiratia. Nisipul alb-galbui, mai fin decat matasea este mangaiat de ape translucide prin care poti observa vietuitoarele marine inotand aproape de mal.

 

De Madalina Isar

Sejur Costa Brava 

Hotel Bondia Mundial Club 3*- de la 424 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top