Now Reading
Silviu-Dan Boerescu continuă seria colecției „Secretele Bucureștilor”

Silviu-Dan Boerescu continuă seria colecției „Secretele Bucureștilor”

Încă de la începutul anului, ziarul Libertatea a lansat colectia de cărți „Secretele Bucureștilor” sub semnătura lui Silviu Dan Boerescu. Cei care sunt pasionați de viața pestriță a bucureștenilor, dar mai ales vor să descopere secretele ascunse din perioada interbelică, sunt invitați să lectureze cărțile din această colecție.

 

 

Pasionat de istorie, Silviu Dan Boerescu ne introduce într-o lume aparte, o lume în care intrigile, scandalurile sexuale, frustrările burghezilor și viețile duble duse de mulți intelectuali sunt la putere.

„Dintotdeauna bucureștii au fost pestrițați de femei frumoase, foarte interesante, femei care au avut ceva de ascuns sau au ajutat pe cineva să ascundă. Întotdeauna femeile din București au scris istorie.

Să ne amintim de prima Miss România care era Tita Cristescu, fata primului secretar general al Partidului Comunist Român. În epoca aceea se întâmplau niște lucruri fantastice. Se amestecau convingerile.

Această tânpră, deși era fata primului secretar de stat își dorea să fie o întreținută de lux și a reușit. Iar iubitul ei, fantastic, a fost chiar Liviu Ciulei, Liviu Ciulei senior, tatăl faimosului regizor.

Evident totul s-a terminat cu o dramă, telenovela a fost scrisă până la capăt, Tita a fost otrăvită, iar suspectul era bătăiorul ei amant”, ne-a declarat Silviu-Dan Boerescu care își invită cititorii să afle singuri care a fost deznodămândul morții Titei Cristescu, dar și alte povești captivante pe care le-a așternut în paginile colecției „Secretele Bucureștilor”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top