Now Reading
(P) 3 telefoane pe care Iepurașul le aduce anul acesta de Paște

(P) 3 telefoane pe care Iepurașul le aduce anul acesta de Paște

Încă puțin până la sărbătorile pascale, iar Iepurașul se pregătește să facă tuturor cele mai frumoase cadouri. Pentru că un smartphone nou este întotdeauna o idee de cadou inspirată, poate că ar trebui să iei în considerare și această variantă, mai ales că te bucuri și de o mulțime de reduceri avantajoase, dacă îl achiziționezi de pe site-ul potrivit.

Pentru mama, pentru soția ta, pentru cei mici, Iepurașul are pregătit pentru fiecare câte un telefon mobil extrem de inteligent. Nu trebuie decât să știi exact ce să alegi, iar pentru a-ți ușura astăzi alegerea pe care trebuie să o faci, îți venim și noi în ajutor cu 3 opțiuni de smartphone pe care le poți avea:

Sony Xperia X

Este un telefon perfect pentru persoanele îndrăgostite de fotografii clare, realizate oricând și oriunde. Cu un timp de răspuns mult mai rapid, o focalizare mai inteligentă ca niciodată și o viteză de declanșare extrem de adaptivă, Sony Xperia X suprinde prin claritate, culori și versatilitate. Are un design ergonomic, datorită muchiilor curbate și a dimensiunii de 5’’. De aceea poate fi ținut cu ușurință în mână, atunci când vrei să faci un selfie alături de toți musafirii tăi de la masa de Paște.

Samsung Galaxy C9 Pro

Dacă ești un împătimit al serialelor, pe care îți place să le urmărești direct de pe device-ul tău, acesta este smartphone-ul perfect pe care trebuie să îl primești de la Iepuraș. Poate unul dintre cele mai importante detalii, legate de Samsung Galaxy C9 Pro, este că scrie un nou capitol pentru gama de telefoane mobile ale producătorului asiatic. Este primul smartphone Samung cu o memorie RAM de 6GB, dispunând totodată de un procesor octa-core, ce îl face perfect pentru aplicații, jocuri, filme și seriale. Ecranul de 6’’ este și el alături de tine, pentru cele mai frumoase clipe petrecute în compania lui Samsung Galaxy C9 Pro.

LG Q6 Plus

Acest smartphone se potrivește de minune cu sloganul brandului, “Life’s Good”. Este un telefon premium perfect pentru nevoile tale zilnice. Vine cu un display generos de 5’’, o cameră principală de 13MP și 16M de culori, pentru fotografii de o claritate uimitoare. LG Q6 Plus dispunde de un procesor Octa-Core de 1.4 GHz și sistem de operare Android v7 1.1. Cântărește doar 164 g și are un design perfect pentru a fi purtat cu ușurință și ținut în mână fără absolut niciun fel de problemă. Așa că grăbește-te să îl comanzi chiar acum, pentru a fi sigur că vacanța de Paște te găsește cu un smartphone premium în buzunar.

Fie că vrei să îi faci iubitei un cadou special de Paște sau te-ai gândit că ar fi o idee bună să îți schimbi smartphone-ul în această primăvară, Iepurașul are de toate pentru toți. Telefoane mobile premium, aparținând absolut oricărui brand ( iPhone, Samsung, Sony Xperia etc ), pentru toate gusturile și pentru absolut toate buzunarele. Așa că fă din timp cea mai inspirată alegere și intră pe site pentru a profita de reducerile pentru telefoane mobile, din această primavară. Tehnologii de top, linii futuriste și prețuri atractive, iată cu ce vine în acest an Iepurașul, în perioada  sărbătorilor pascale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top