Now Reading
Seminarii si lansare de carte – Calatoria cu viteza iubirii de Sonia Choquette

Seminarii si lansare de carte – Calatoria cu viteza iubirii de Sonia Choquette

Revista Psychologies

Tu pe ce frecventa calatoresti in momentul de fata? Pe masura ce ne continuam calatoria prin viata, ne aflam in cautarea unei destinatii. Din pacate, experientele neplacute si emotiile negative ne pot face sa calatorim pe frecvente nepotrivite, fapt care ne indeparteaza de destinatia aleasa.

Majoritatea oamenilor calatoresc pe frecventa fricii, asumandu-si constiinta de victime. Calatoria cu viteza iubirii te invata sa iti regasesti placerea de a calatori prin viata si sa depasesti obstacolele care te pot impiedica sa iti implinesti potentialul.

Prin aceasta carte fascinanta, Sonia Choquette iti ofera un ghid practic si usor de urmat care iti arata cum iti poti reprograma creierul si cum iti poti schimba viata in bine. Viata este o calatorie.

Citind aceasta carte, vei invata: sa iti actualizezi imediat biletul de calatorie si sa incepi sa calatoresti la clasa intai, sa calatoresti fara prea multe bagaje si sa arunci tot ceea ce nu iti este strict necesar, sa te descurci mai usor printre turbulentele neasteptate ale vietii, sa renunti odata pentru totdeauna la calatoria vinovatiei, sa calatoresti zilnic in lumina gratiei si a calauzirii divine.

Calatoria cu viteza iubirii se refera la calatoria prin viata cu inima deschisa, astfel incat spiritul sa se inalte cat mai sus pe cerul iubirii.

Detalii suplimentare despre cartile autoarei pe www.divin.ro.

Cartea Calatoria cu viteza iubirii va fi lansata in Romania in cadrul seminariilor sustinute de Sonia Choquette la Timisoara sambata, 19 martie si la Bucuresti pe 26-27 martie. Un speaker motivational de mare succes care sub nicio forma nu trebuie pierdut!

www.soniachoquette.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top