Now Reading
Training 09 – Un pas inainte pentru organizatia ta

Training 09 – Un pas inainte pentru organizatia ta

Revista Psychologies

Training ‘09


Business-edu.ro va invita la un eveniment ce consta in 2 zile de training, 3 domenii vizate in mod direct – training, sales si HR, 16 workshopuri inovative, 29 de conferinte cu cele mai noi si mai utile informatii din domeniu, 39 de speakeri nationali si internationali, toate in cadrul Training `09, pe 7 si 8 Octombrie, la Ramada Parc.

Intre 7 si 8 octombrie, asadar, Business-edu.ro va asteapta la Training ’09 pentru a discuta despre managementul talentelor si factorii care pot valorifica si reinnoi in permanenta potentialul acestora. Anul acesta Conferinta de Training va include si sectiuni speciale dedicate celor pasionati de vanzari, respectiv HR astfel incat setul de instrumente pus la dispozitie participantilor sa fie complet.

Conferinta anuala de training este o oportunitate de a te inarma cu cele mai noi cunostiinte si abilitati de care ai nevoie pentru a depasi provocarile pe care organizatia le intampina. Alatura-te conferintei de Training si desopera noi cai de a-ti construi un avantaj competitiv real prin performanta oamenilor.

Consultand pagina evenimentului iti poti personaliza programul, alegand ce ti se potriveste mai bine din conferintele si workshopurile puse la dispozitie de organizatori. Iata cateva titluri, pe care cu siguranta le vei gasi interesante:

  • Do we manage people or do you manage performance?
  • Reinvent yourself in new reality
  • Enforcing Talents
  • Brain Perform – Upgrading Learning Potential
  • Best Practice in 2009

Sponsor International House, eveniment sustinut de Psychologies, RFI, Radio Romania International, E-Jobs, Avocatnet, Piata, Domus, Casa Mea, HR CLUB, British Romanian Chamber of Commerce.

Nu ne crede pe cuvant si intra pe site-ul http://training.business-edu.ro pentru a vedea programul evenimentului, prezentarea detaliata a conferintelor, a vorbitorilor si motivele pentru care vrei sa ni te alaturi.

Inscrierile se fac pe http://training.business-edu.ro. Pentru orice ajutor, persoana de contact este Daniela Alixandru, pe care o gasesti la 0722123372, sau [email protected] . Memebrii Psychologies au o reducere de 20% folosind la inscrierea online codul PSYCHOLOGIES.

Business-edu.ro te invita sa faci un pas inainte pentru organizatia ta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top