Now Reading
(P) Top 5 alimente care slabesc

(P) Top 5 alimente care slabesc

Revista Psychologies

Viata este despre savurarea experientelor, inclusiv a celor culinare, evident cu masura. Iar daca tinta ta este sa te simti si sa arati bine, bucura-te din plin de aceste alimente, prietene cu silueta, si nu uita ca in lupta cu kilogramele in plus mai ai un aliat… delicios si extrem de eficient!

 

Dietele stricte te frustreaza, tentatia derapajelor alimentare este foarte mare, iar daca in timpul curei de slabire ai reusit sa pierzi 5 kilograme, dupa incheierea ei risti sa pui la loc 10. Prin urmare este nevoie, in primul rand, de o igiena a stilului de viata!

Invata sa gestionezi stresul care te impinge la un comportament alimentar nepotrivit, echilibreaza viata privata cu cariera, fa toate acele lucruri care iti fac placere, dezvolta-ti hobby-urile, pasiunile, fa sport, mananca sanatos si hidrateaza-te corespunzator.

Tema alimentatiei poate fi complexa daca ne gandim la silueta, dar cantarul nu mai este un dusman daca stii ce sa mananci.

Iar cum gama deliciilor culinare este practic infinita, este bine de stiut ca anumite alimente nu doar ca ne rasfata papilele gustative, dar ne si ajuta sa slabim!

 

Pepenele rosu

Este vedeta incontestabila a acestui sezon! El poate deveni acel desert sanatos care nu te face sa te simti vinovata, si il poti mixa in smoothie-uri ce compun integral micul dejun.

Dar nu uita de proportia corecta pentru smoothie: 80% legume si 20% fructe. Pepenele rosu este o buna sursa de hidratare ce contribuie la reducerea si eliminarea grasimii.

 

Semintele de pin…

… sunt foarte versatile in bucatarie. Le poti integra in salate, paste, in prepararea pestelui sau chiar a deserturilor.

Consumul lor nu este conditionat de un anumit anotimp, cum este la pepene, de exemplu, asa ca profita tot timpul anului de beneficiile lor incredibile: arderea grasimilor si inducerea senzatiei de satietate.

 

Quinoa

Este bogata in proteine, fibre, magneziu, fier, inhiba senzatia de foame si te ajuta astfel sa mananci exact cat ai nevoie, fara a face excese alimentare care ulterior se vad pe cantar.

Quinoa este o cereala care iti stimuleaza creativitatea gastronomica, intrucat o poti consuma ca o garnitura, la micul dejun sau in salate.

 

Oul

Este ideal la micul dejun! Te ajuta sa nu mai simti peste zi nevoia de dulce, ba chiar sa slabesti mai rapid. Iti da un boost de energie, iar task-urile de la serviciu brusc devin mai facile.

Se digera foarte usor, si contine vitaminele A, B2, B5, B12, D, E, fier, iod, acid folic, fosfor, luteina, selenium.

 

Fulgii de ovaz

Fie ca ii amesteci cu lapte sau iaurt, ambele cu continut mic de grasime, fulgii de ovaz iti stimuleaza metabolismul ceea ce se traduce in arderea mai rapida a grasimilor. In plus, lactatele contin proteine care te ajuta sa iti intaresti masa musculara.

 

Nutricosmeticele Biocyte

Nutricosmeticele sunt stiinta pura in folosul sanatatii si frumusetii noastre, iar Biocyte are rezultate uimitoare.

Biocyte Water Detox Drainant

Daca retii apa, Biocyte Water Detox® cu efect drenant contribuie la detoxifierea organismului, protejeaza aparatul urinar si favorizeaza eliminarea excesului de apa din organism.

O cura cu efect drenant si de detoxifiere ajuta la eliminarea toxinelor acumulate la nivelul intestinelor, ficatului si rinichilor, ce detemina inclusiv incetinirea scaderii in greutate.

Biocyte Water Detox® este un supliment alimentar pe baza de hibiscus cu aroma de capsune, sfecla rosie si afin-american.

 

 

 

 

Biocyte Water Detox Minceur

Biocyte Apa Detoxifianta cu Efect de Slabire, cu anghinare, portocale si ghimbir, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, contribuie la imbunatatirea digestiei, favorizeaza reducerea oboselii, fortifica intregul organism.

Daca iti doresti cateva kilograme in minus, acuzi deseori senzatia de balonare, probleme de digestie, racesti foarte des si te simti in general foarte obosita, Biocyte Apa Detoxifianta cu Efect de Slabire te ajuta sa-ti redobandesti starea generala buna.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top