Now Reading
#unicadeiulie este #thedigitalissue

#unicadeiulie este #thedigitalissue

Revista Psychologies

Pentru ca #unicalovesbloggers, am dedicat intreaga editie celor care au ales sa-si impartaseasca pasiuni precum moda, frumusetea, calatoriile, gadgeturile, retetele, decoratiunile si multe altele cu cititorii din mediul virtual.

Coperta si cover-story-ul sunt dedicate Anei Morodan, o adevarata Contesa a mediului digital, care povesteste cu dezinvoltura despre nonconformisul ridicat la rang de arta si, totodata, ajuns o sursa respectabila de venit.

Rubrica de cariera trateaza utilizarea Social Media in afaceri, sfaturile fiind oferite de cativa social media manageri de top.

Speram sa-ti placa nu doar hainele si accesoriile din pictorialul de moda, ci si manechinele, intrucat este vorba tot de bloggerite, evident autoarele celor mai interesante bloguri de fashion.

Pentru ca e cald, e vara, cu dor de duca si de iesit mult pe-afara, ti-am pregatit cu articol cu recomandari cool din toate domeniile de interes in aceasta perioada – terase trendy, locuri de cazare inedite din tara, festivaluri cool, retete de sezon, gadgeturi de ultima generatie si cate si mai cate. Selectia recomandarilor am facut-o, de asemenea, cu ajutorul bloggerilor celor mai urmariti!

Nu am uitat nici de cea mai placuta indeletnicire estivala, si anume bronzatul, asa ca am rugat trei bloggerite de beauty sa ne spuna si sa ne arate ce au ele in geanta de plaja!

Daca esti curioasa unde merg in vacanta bloggerii cu copii, poti afla acest lucru de la patru bloggeri apreciati pentru articolele lor de parenting. Tot ei vorbesc despre decizia de a-ti expune sau nu copilul in Social Media, un subiect destul de controversat.

In plus, nu rata cadoul special al acestei luni: un mini sampon de calatorie, plus un lac de unghii, special pentru serile de vacanta.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top