Now Reading
VIVA! Mărțișor

VIVA! Mărțișor

Începe primăvara alături de noua ediție plină de exclusivități a revistei VIVA! Pentru prima dată, Valentina Pelinel a pozat împreună cu Milan Cristian, bebelușul în vârstă de 8 luni pe care îl are cu Cristi Borcea. Ce a atras-o pe Valentina la tatăl copilului ei, dacă se va căsători anul acesta și cum a aranjat vedeta lucrurile în casa în care s-a mutat de curând puteți afla din interviul pe care ni l-a oferit în exclusivitate.

 

Giulia ne-a primit la ea acasă și ne-a vorbit despre cât de mult ține la mesele în familie, gătite chiar de ea, dar și despre operația de rinoplastie, care i s-a părut chiar mai grea decât cele două nașteri.

Feli este una dintre artistele momentului, iar în interviul extrem de sincer pe care ni l-a acordat, artista ne-a dezvăluit în exclusivitate cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, dar și ce a determinat-o să facă acest pas.

Ți-am pregătit materiale interesante și cu starurile internaționale. Selena Gomez și The Weeknd formează cel mai hot cuplu de la Hollywood, iar Ryan Gosling, chiar dacă nu a luat Oscarul, cu siguranță a dat lovitura cu rolul din „La La Land“.

Începând cu ediția de martie, dăm drumul unei noi rubrici: Lecția de stil. Ovidiu Buta analizează ținutele vedetelor și îți spune cât de inspirate sau neinspirate au fost alegerile lor vestimentare.

Primăvara vine cu poftă de vacanță, iar Japonia este destinația perfectă datorită spectacolului copleșitor pe care-l oferă în această perioadă: mii de cireși înfloriți și o ninsoare de petale delicate la cea mai mică adiere de vânt.

Descoperă totul despre Hanami, sărbătoarea cireșilor înfloriți, și care sunt orașele în care te poți bucura de acest moment impresionant.

VIVA! martie este disponibilă, din 1 martie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top