Now Reading
Week-end party pe plaja!

Week-end party pe plaja!

Revista Psychologies

Sambata si duminica, 26 – 27 iulie 2014, locuitorii Capitalei sunt invitati sa se bucure de zilele placute de vara alaturi de XXL Mega Discount, in cadrul evenimentului „Week-end party pe plaja XXL”.

 

Moderatori pusi pe distractie, alaturi de ajutoare de nadejde, simpaticele mascote Bunny, Cheap, Timon si Goofy, vor avea grija ca cei mici sa se distreze pe cinste in zona amenajata special pentru ei. In cadrul atelierelor creative, micutii vor construi castele de nisip, vor „pescui” cu magneti sau vor picta pe scoici. Vor exista si competitii de fotbal, ping-pong si badminton cu premii surpriza.

Iubitorii de carti, remi sau Catan pot juca, de dimineata pana seara, partidele preferate, iar cei care vor sa faca miscare, se pot inscrie la concursuri de fotbal, tenis de masa, badminton si multe alte competitii. Sambata vor avea loc demonstratii de box si dansuri latino, iar duminica, amatorii sportului mintii se pot inscrie la competitii de sah.

Ziua de sambata se incheie cu un concert sustinut de Daniel Max Dragomir, finalist in primul sezon al competitiei Vocea Romaniei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top